Betöltés...

Műanyag lökhárító fekete texturált festék 400 ml Pinty Plus 746

Ár: 2.990 Ft

Elsősorban autó külső műanyag festetlen elemeire használható 2:1-ben festék, mely tartalmazza az alapozót (bele van keverve, használatához nincs szükség külön alapozóra) is. Kiváló fedőképességgel rendelkezik, hosszan megőrzi a színét. A festék felvitel után, érdekes, texturált felületet hagy maga után, így az eredeti mintára jól fog hajazni. Az elkészült felületet nagyjából úgy lehet elképzelni, mint a P800-as csiszolópapír felületét.
Mire használható?
Ezt a legtöbb műanyaghoz ideális ez a festék; lökhárítók, légterelők, bevonatok, díszlécek stb. javítására és felújítására tervezték az autóiparban.A lökhárító festéks műszaki jellemzői
400 ml-es kiszerelésben Kiadóság = 2 négyzetméter
Száradási idő 2 óra, teljes száradás 4 óra.
Hőállóság: 90 ºC.
Texturált felület.
Magas rugalmasság és tapadás.
Külső és belső használatra.Hogyan kell használni a lökhárító spray-festéket?
A festendő felületnek tisztának, száraznak és szennyeződéstől mentesnek kell lennie.A keverőgolyók megszólalása után 1 percig erőteljesen rázza fel a dobozt. Permetezzen 25/30 cm távolságból, vékony és gyors rétegekkel, először vízszintesen, majd függőlegesen. Az egyenletes fedés és a megereszkedés elkerülése érdekében a vastag réteg helyett célszerű két vékony réteget permetezni.A művelet befejezése után fordítsa meg a kannát, és nyomja meg a fúvókát, amíg csak a gáz ki nem jön.
Jól szellőztethető helyen használja.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 61 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Műanyag lökhárító fekete texturált festék 400 ml Pinty Plus 746" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: