Betöltés...

Csomagtér tömítő kédergumi

Ár: 1.250 Ft

A csomagtér tömítésére kifejlesztett csomagtér gumi létfontosságú eleme a járművének. Az elhasználódott, vagy sérült gumi cseréjére szolgáló termék, mely nem csak a személyautók, hanem a teherautók és egyéb járművek csomagtartójának védelmére is kiválóan használható.Tulajdonságok:-A csomagtér gumi magas minőségű, tartós és rugalmas anyagból készül, amely ellenáll az időjárás viszontagságainkat és hosszan megőrzi rugalmasságát és állapotát.
-Kialakítása révén tökéletesen illeszkedik a legtöbb jármű csomagtartójához.
-Megakadályozza a víz és por bejutását a csomagtartóba.
-Csökkenti az utastérbe beszűrődő zajokat.
-Akár szakértelem nélkül is felrakható.
-A csomagtér szigetelő gumi méreti a termékfényképek között találhatók, de a tapasztalataink alapján, ha a profil kialakítása stimmel, abban az esetben használható a csomagtér tömítő kédergumi bármilyen járműre.
-Minimális vásárlási egység: 1 méter.
-Tekercs mérete: 25 méterHogyan győzödhet meg róla, hogy megfelelő-e a járművéhez a kédergumi?Bontson le egy kis darabot az autójának kédergumijából. Hasonlítsa össze a termékfotón található gumit az Ön által lebontott kéderrel. Amennyiben a profilkialíktás stimmel, akkor rendkívül nagy valószínűséggel használható az Ön autójához is. Ha maximális bizonyosságot szeretne szerezni, akkor termékfotók között megtalálhatók a méretek és így hasonlítsa össze.Használata:Mielőtt hozzáfogna a csomagtér gumi telepítéséhez, győződjön meg arról, hogy a csomagtartó felülete tiszta és száraz. Mérje le a szükséges hosszúságot, vágja le a tömítőgumit a megfelelő méretre, majd helyezze be a csomagtartó peremére. A telepítés során figyeljen arra, hogy a gumi mindenhol jól illeszkedjen, biztosítva ezzel a tökéletes szigetelést.Egy kis extra információ:Nagyon sok ipari hűtő és hűtőkamra esetén használják ezt a fajta szigetelőgumit, így ha cserére szorul egy ilyen gumi, akkor érdemes egy próbát tenni.
Ha nem ilyen profilú kédergumit keres, akkor kínálatunkban elérhető más profil kialakítással is:- Ajtókéder gumi személyautókhoz
- Ajtó- és csomagtér szigetelő gumi személy- és teherautókhoz


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Karosszéria
 
Feladás dátuma: 2024.06.13
Eddig megtekintették 100 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Csomagtér tömítő kédergumi" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: