Betöltés...

Lámpafesték Motip261 piros 400 ml

Piros lámpafesték (Motip 261) 400mlA Dupli-Color lámpafestéket az Ön autójának hátsó lámpájának utólagos festésére fejlesztették ki, amely fényáteresztő tulajdonsággal rendelkezik.Használható továbbá kis teljesítményű izzók (nem halogén) színezésére. Az első fényszórók festésére ne használja!Használati utasítás:1. Szedje szét a lámpa részeit.2. Tisztítsa meg a lámpa felületét3. Takarja le szalaggal a határfelületeket4. Használat előtt jól rázza fel a flakont5. Kb. 20cm-es távolságból óvatosan kezdje el fújni.6. A festéket két rétegben vigye fel.7. A két réteg felvitele között várjon legalább 3-4 percet.8. Az átlátszóság érdekében ne vigye fel többször, mint 3 réteg, de a legtöbb esetben bőven elég a 2 réteg is.NÉHÁNY ORSZÁGBAN A TERMÉK HASZNÁLATA NEM MEGENGEDETT

Tovább
Adatlap
Ár: 3.990 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2017.04.21
Eddig megtekintették 160 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Lámpafesték Motip261 piros 400 ml
Lehetőségek
Megosztók

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Lámpafesték Motip261 piros 400 ml" című hirdetést látja. (fent)Bontott autóalkatrészek, új alkatrészhirdetések eladása!

Autóalkatrész rovatunk főbb tartalma eladó lökhárítók, autógumik és autószerelési alkatrészek. A hirdetéseket ár szerint rendezve tekintheti meg a legolcsóbb autóalkatrész hirdetéseinket.

TIPP: Egyes autóalkatrészek vásárlása előtt célszerű lehet autószerelő tanácsát kikérni.