Betöltés...

NEOLINE G-Tech X53 Menetrögzítő kamera

Ár: 0 Ft





Észrevétlen:
A NEOLINE G-Tech X53 központja műszerfal alá, míg a kamerák kompakt méretüknek köszönhetően a külső szemlélődők számára alig kivehetően építhető be.


 


 



Wi-Fi csatlakozás okostelefonhoz:
A NEOLINE G-Tech X53 készülék wi-fi modullal rendelkezik. A szükséges applikáció elérhető mind az AppStore-on, mind pedig a Google Play Market-en. Az alkalmazás segít a videók telefonra való mentésében, megosztásában, így szükség esetén a hatóság vagy a biztosító társaság részére a memória kártya átadhatóvá válik. Az applikáción keresztül a készülék beállításai is elvégezhetőek. 


 






 


Dual rendszer: 
A NEOLINE G-Tech X53 menetrögíző egy Full HD kamerával és egy hátsó HD kamerával van felszerelve, hogy az autó környezetében minden mozzanatot rögzíthessen.


 


 






Parkoló üzemmód:
A NEOLINE G-Tech X53  készülékben lévő mozgás-, vagy ütésérzékelő által, valamint a kis méret miatt válik lehetővé a diszkrét felvétel a parkolókban. Közlekedési baleset esetén pedig automatikusan a memória kártyára mentődik  az eseményről készült felvétel.


 


 



Kiváló minőségű videó: 
A SONY szenzornak köszönhetően részlet gazdag felvételt tesz lehetővé a NEOLINE G-Tech X53 mind nappal, mind éjszaka.


 


 






GPS modul: 
A NEOLINE G-Tech X53 GPS modullal van ellátva. Így nem csak az idő, dátum, rendszám látható a felvételen, hanem a jármű sebessége és helyzete is rögzíthető. Baleset esetén ezeknek bizonyító erejük lehet.


 


 



Védelem a szélsőséges időjárási körülmények ellen: 
A NEOLINE G-Tech X53 készülék nem hagyományos akkumulátorral van ellátva, hanem kondenzátorral, ami sokkal jobban ellenáll a magas hőmérsékletnek és hosszabb élettartamot biztosít a terméknek. A kondenzátornak köszönhetően olyan problémák kerülhetőek el mint a túlmelegedés, akkumulátor felrobbanása illetve az utolsó fájl elvesztése. 


 


 




A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, birtoklásából vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért. Külföldön eltérhetnek a jogszabályok az eszköz beszerlését, és használatát illetően. Külföldre utazás előtt, kérjük győzödjön meg az adott ország erre vonatkozó törvényeiről! A felvételek nyilvánossá tételét nem javasoljuk, mert az személységi jogokat sérhet. Továbbá baleset vagy egyéb esemény bekövetkeztével nem minden esetben számíthat bizonyító erejűnek a felvétel.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.29
Eddig megtekintették 67 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "NEOLINE G-Tech X53 Menetrögzítő kamera" című hirdetést látja. (fent)