Betöltés...

Autoglym Metal Polish 325ml (Fém polír paszta)

Ár: 6.800 Ft

Az Autoglym Metal Polish  ragyogó, tartós csillogást biztosító fémpolírozó készítmény. Mindenféle polírozható fémfelületen használható, legyen szó autóról, motorról, kerékpárról, vagy akár háztartási tárgyakról. Ez a sokoldalú termék kiválóan alkalmas arra, hogy a fémet nem csak tisztítsa, hanem hosszan tartó fényt is kölcsönözzön neki.Autós alkalmazások:-Lökhárítók, tükrök, keréksapkák, hűtőrácsok: Tökéletes választás az autók különböző kiegészítőinek polírozására, hogy azok újra ragyogjanak.
-Fényszórókeretek, kilincsek, lakkozatlan alufelnik: Megőrzi a fényezetlen fémfelületek csillogását, miközben megvédi őket a környezeti ártalmaktól.Kerékpárok és motorok:-Felnik, villák, fényszórók: Biztosítja, hogy a járművek ezen részei is megkapják a szükséges ápolást és fényt.
-Kormányrudak, vázak, sárvédők: Védelmet nyújt a kopás és a korrózió ellen, miközben fokozza a fényt.
-Kipufogók, motor elemek: Megvédi ezeket a kritikus alkatrészeket, és hosszabb élettartamot biztosít számukra.Háztartási felhasználás:-Sárga- és vörösréz edények, rozsdamentes eszközök: A konyhában is hasznos társ lehet a fémpolírozó, mely visszaadja a fényüket az edényeknek és eszközöknek.
-Mosogatók, csapok, kilincsek: Nem csak tisztít, de ragyogó fényt is biztosít a mindennapi használatban lévő tárgyaknak.Egyéb járművek:-Hajók, lakóautók, lakókocsik, repülők: Különösen hasznos lehet nagyobb járműveken is, ahol a fényezett felületek ápolása kiemelten fontos.Használati útmutató:-Rázza fel alaposan a flakont a használat előtt.
-Vigyen fel egy kis mennyiségű polírozót egy puha, tiszta pamut ruhára.
-Enyhe nyomással polírozza a tisztított felületet.
-Egy másik tiszta ruhával fényesítse fel a felületet az optimális csillogásért.
-Durva felületeken kemény kefe alkalmazható a jobb eredmény érdekében.Fontos tudnivalók:-Kerülje a termék használatát krómozott (fémgőzölt) műanyagon, valamint tükörfényű, új vagy lakkozott alufelniken.Kiszerelés:-A fémpolírozó 325 ml-es kiszerelésben kapható, így biztosítva, hogy hosszú távon rendelkezésre álljon.Fedezze fel ezt a fémpolírozót, és adja vissza fémtárgyainak eredeti fényüket és ragyogásukat. Legyen szó járművekről, sporteszközökről, vagy háztartási tárgyakról, ez a termék kiváló választás a tisztításra és fényesítésre.
 


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 368 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Autoglym Metal Polish 325ml (Fém polír paszta)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: