Betöltés...

ZEQAS automata kutya/macska vízadagoló, műanyag, nagyon csendes, 2l kapacitás, LED világítás, 3 rétegű szűrő, négyzet alakú, átlátszó

Ár: 14.803 Ft



Mindannyian tudjuk, hogy háziállataink nagyon fontos részét képezik a családnak, és azt akarjuk, hogy a legjobb körülmények között legyenek. Még akkor is, ha semmit sem kérnek hűségükért és szeretetükért cserébe, mi vagyunk a fő támaszuk, és tudjuk, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy messze túladjunk nekik a feltétlenül szükséges mértéken.


És mivel a víz létfontosságú elem mind számunkra, emberek, mind számukra, soha nem szabad hiányoznia. Ha számunkra valami egyszerű, más alternatívákkal rendelkezik a hidratáláshoz, akkor attól függ, hogy milyen vizet hagytunk reggel, mielőtt munkába indulnánk. De forró nyári napokon egy szokásos tál nem elég, vagy ha 2-3 szőrös van a házban, a játékból felborulhat, és hidratálatlan maradhat estig, amikor hazatérünk.
Mindezen kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk a ZEQAS automata vízadagolót, amely 6-10 napig több állat vízforrásaként szolgálhat


2 literes kapacitásával függőséget okozhat a kutyák számára, bármikor friss, szűrt, tiszta és egészséges vizet biztosítva számukra.
A ZEQAS adagoló élelmiszer-minőségű ABS-ből és PP-ből készül, amely nem hagy kellemetlen ízt vagy szagot a vízben.


A legtöbb állatot vonzza a csapból való ivás ötlete, így ez az eszköz kesztyűként szolgál számukra. A "hattyú nyak alakú" csaptelepen keresztül csendes és állandó áramlás folyik, ami arra ösztönözheti kedvencét, hogy több vizet inni.


Rendkívül csendes, még a hálószobában is elhelyezhető, anélkül, hogy aggódna, hogy zavarja az alvásunkat. A kék LED fény támogatja "barátainkat", így éjszaka könnyebben megtalálható.


A kókuszhéj és a kiváló minőségű pamut 3 rétegű aktívszén-szűrőeleme hatékonyan eltávolítja a hajat, a szennyeződéseket a vízből, a kellemetlen ízeket, friss és egészséges marad.


A készülékhez tartozik egy LED-es vízellátás-jelző is, amelynek szerepe a piros LED bekapcsolása, amikor a vízszint eléri a minimális határértéket, és automatikusan kikapcsolja a 220 V-os ellátást. Amíg a vízszint normális, a LED kék lesz, könnyen átlátható az adagoló átlátszó falain.


5 V-os USB tápegységgel van felszerelve, amely energiát takarít meg, és legfeljebb 1 kWh-t fogyaszt egy hónapos folyamatos működés mellett.
Négyzet alakú, mindössze 17 cm-es oldalaival és 24 cm-es magasságával a ZEQAS adagoló nem hiányozhat a poggyászából, ha úgy döntött, hogy nyaralását szőrös barátaival tölti.


Amint azt az összeszerelési vázlatban észre fogja venni, ez egy könnyen telepíthető és karbantartható termék. USB-kábelhez adaptert kell vásárolni. A készülékhez tartozik egy szűrőelem, és egy másikat kap tőlünk AJÁNDÉKKÉNT. A jövőben, ha meg akarja változtatni a szűrőket, megtalálhatja azokat oldalunkon, az alábbi linkre kattintva: https://www.emag.ro/set-3-filtre-de-rezerva-pentru-dispenser-apa-rotund-patrat-zeqas-fantana-pentru-pisici-caini-purificare-ionizare-carbon-activ-suport-plastic-pgl-63/pd/D6HW11MBM/


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "ZEQAS automata kutya/macska vízadagoló, műanyag, nagyon csendes, 2l kapacitás, LED világítás, 3 rétegű szűrő, négyzet alakú, átlátszó" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések