Betöltés...

Herzberg Elektromos vízadagoló HG-04142

Ár: 5.290 Ft

Herzberg Elektromos vízadagoló HG-04142
Bemutatjuk a Herzberg HG-04142 intelligens elektromos kisállat vízadagolót karcsú fekete színben, amelyet úgy terveztek, hogy optimális hidratálást és kényelmet biztosítson szeretett kedvencei számára. Ez a 3 literes űrtartalmú és kompakt méretű, 20 x 16 x 15 cm-es vízadagoló elegendő vízellátást biztosít kedvencei számára, akár 3-7 napig is kitart, anélkül, hogy állandó utántöltésre lenne szükség.
A kifinomult szűrőrendszerrel felszerelt kisállat-vízetető gondoskodik a víz tisztaságáról és frissességéről. A rúd alakú szűrőtálca hatékonyan blokkolja a nagy szennyeződéseket, míg az aktív szénszűrő pamut nyomelemeket szabadít fel és lágyítja a kemény vizet, így alkalmasabbá teszi kedvencei fogyasztására. Ezenkívül pamut Nanobubble szűrők kiszűrik a vízkövet, a nehézfémeket és a szerves anyagokat, így tiszta és egészséges ivóvizet biztosítanak kedvencei számára.
A 360 fokos oxigén keringető víziúttal és mélyszűrő rendszerrel rendelkező vízadagoló minden kortynál mélyen szűrt vizet biztosít, elősegítve állatai általános jólétét. Ultracsendes szivattyúja alacsony, mindössze 30 dB hangerővel működik, így békés környezetet biztosít Önnek és kedvenceinek. Kiváló kialakításának köszönhetően, amely kényelmes itatási szöget biztosít, ez az intelligens érzékelős vízadagoló védi kedvencei nyakát és ízületeit, miközben hidratáltan és boldogan tartja őket.
Jellemzők:
Fejlett szűrőrendszer: a háromlépcsős szűrőrendszer gondoskodik arról, hogy a víz fogyasztás előtt teljesen megtisztuljon. A rúd alakú szűrőtálca hatékonyan blokkolja a nagy szennyeződéseket, míg a pamut aktív szénszűrő eltávolítja a klórt és egyéb vegyszereket, és a pamut A nano-buborékok kiszűrik az apró részecskéket, így tiszta és friss vizet biztosítanak kedvencei számára.Nagy kapacitás: A bőséges, 3 literes űrtartalommal ez az intelligens kisállat-etető 3-7 napig elegendő vizet tud tárolni kedvencei számára, csökkentve az utántöltések gyakoriságát és folyamatos hidratálást biztosítva.Automatikus vízhiány figyelmeztetés: Az adagoló érzékelőkkel van felszerelve, amelyek automatikusan érzékelik, ha a vízszint alacsony, és felszólítja az adagolót, hogy hagyja abba a vízadagolást, és egy piros jelzőfény figyelmeztetést ad, így biztosítva, hogy figyelmeztessen, amikor eljött a víz feltöltésének ideje.Rendkívül csendes működés: A rendkívül csendes szivattyú már 30 dB-es hangerőn is csendesen működik, így házi kedvencei anélkül ihatnak, hogy hangos zajok zavarják őket, így nyugodt környezetet teremtve számukra.Kiváló dizájn: A házi kedvencei kényelmét szem előtt tartva tervezett etető kényelmes itatási szöget biztosít, amely védi a nyakukat és az ízületeiket, így biztosítva, hogy kényelmesen és megerőltetés nélkül ihassanak.Könnyen tisztítható és karbantartható: A kiváló minőségű PP-ből és rozsdamentes acélból készült adagoló könnyen szétszerelhető és tisztítható, lehetővé téve a higiénia és a tartósság fenntartását minimális erőfeszítéssel.360 fokos oxigén keringető vízi út: Az etető egyedi kialakítása biztosítja, hogy a víz minden szögből keringjen és szűrve legyen, elősegítve kedvencei jobb oxigénellátását és hidratálását.Intelligens érzékelő technológia: az etető intelligens érzékelőkkel van felszerelve, amelyek érzékelik kedvencei jelenlétét, és szükség szerint automatikusan vizet adagolnak, így biztosítva, hogy bármikor hozzáférjenek a friss vízhez, amikor szomjasak.Kompakt és helytakarékos: Kompakt méretének köszönhetően a töltő tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe, így alkalmas kis lakások vagy házak számára, ahol korlátozott a hely.Sokoldalú felhasználás: A macskák, kutyák és más kistestű házi kedvencek számára is alkalmas etető egy sokoldalú kiegészítő, amely számos háziállat hidratálási igényeit kielégíti, így az állattartók nélkülözhetetlen kelléke.Jellemzők:

Márkanév: Herzberg
Szín: fekete, arany
Anyaga: PP + rozsdamentes acél
Űrtartalom: 3L
A szűrőrendszer fokozatai: 3 fokozat
Szűrő: rúd alakú szűrőtálca, pamut aktív szén szűrő, pamut nano buborék
Automatikus figyelmeztetés vízhiány esetén: igen
Mérete: 17cm x 20cm 15,5cm


Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
 
Feladás dátuma: 2024.05.11
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Herzberg Elektromos vízadagoló HG-04142" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: