Betöltés...

Akvárium tisztító, elektromos akvárium kavicstisztító

Ár: 5.600 Ft

Akvárium tisztító, elektromos akvárium kavicstisztító






Biztosíts egészséges és tiszta környezet a halaid számára!Legyen gyerekjáték a kavicstakarítás!3 különböző állítható hosszúság!Könnyed és praktikus megoldás!Sajnos, az akvárium takarítása sosem volt egy hálás feladat. Ráadásul rendkívül időigényes is, olyannyira hogy leginkább csak hétvégén van rá időnk. Az elszíneződő akvárium, a kellemetlen szagok komoly egészségügyi kockázattal leselkedik rád és a halaid számára is!






Viszont, létezik egy olyan megoldás, amivel röpke percek alatt patyolattisztává varázsolhatod az úszó barátaid élőhelyét.
Használd az Akvárium tisztító, elektromos akvárium kavicstisztítót, amivel a legproblémásabb területeket is könnyedén megtisztíthatod a szennyeződésektől! Továbbá a nem megfelelő haltakarmányt, valamint az elhalt vízi növények leveleit könnyedén összeszedi a szifonszivattyúja segítségével.
Állítható mérete révén biztosan illeszkedni fog a te akváriumod mélységéhez is.
Üss két legyet egy csapásra. Teremts ideális vízi élővilágot, s eközben szabadítsd fel fáradtságos takarításra szánt idődet.
Akvárium tisztító, elektromos akvárium kavicstisztító tulajdonságai:
- Súlya 400 gramm- Állítható csőhosszúság- Maxmális hossz: 73 cm- Szifonszivattyúval felszerelve- Működése: 2 db 2 c/lr14(béby elem) segítségével- Gyors, hatékony, könnyed tisztítás
Mit rejt a termék doboza?






1 db Akvárium tisztító, elektromos akvárium kavicstisztítót







Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Akvárium tisztító, elektromos akvárium kavicstisztító" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: