Betöltés...

Rágócsont / fogtisztító + ínyápoló fogkefe kutyáknak

Ár: 2.190 Ft

Rágócsont / fogtisztító + ínyápoló fogkefe kutyáknak   
Kedvenceink fogsora és ínye éppúgy ápolást igényel, mint a gazdiké!
Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, szeretett házikedvenced mostantól játszva, észrevétlenül tisztíthatja fogsorát?
Ez a speciális rágócsont állatorvosok közreműködésével került kifejlesztésre, tripla hatásával pedig nem csak hatékony tisztítást, de kellemes masszázst is kínál a fogsor és az íny számára.
Olyan, mint egy átlagos játék (illetve mégsem, mert ez a kedvence lesz!), így a rendszeres fogtisztításhoz nem szükséges kellemetlen és fárasztó procedúráknak alávetni magatokat. Minél többet játszik vele, annál tisztább lesz a fogsora és az ínye, erről a tripla hatásmechanizmus gondoskodik: a rejtett sörték a fogsort és az ínyt tisztítják, a rések a fogakra lerakódott fogkövet és lepedéket távolítják el, miközben a felszínt borító apró gumók kellemes masszázsélményben részesítik a kutya ínyét.
A strapabíró gumi nem tartalmaz mérgező anyagokat, ftalát- és BPA-mentes. Akár mosogatógépben is tisztíthatod.Tulajdonságok:

háromszoros hatásmechanizmus: tisztítja fogsort és a fogínyt, eltávolítja a fogkövet és a lepedéket, masszírozza az ínyt
úgy néz ki, mint egy hétköznapi kutyajáték
minél többet játszik vele, annál tisztábbak lesznek a fogai
strapabíró gumi
ftalát- és BPA-mentes
mosogatógépben is mosható
hossza: 24,5 cm
vastagsága: kb. 3,5 cm

Tisztítsd rendszeresen az optimális hatás elérése érdekében! A fogtisztító rágócsont közepes és nagyobb termetű kutyáknak készült, agresszívabb viselkedésű ebek számára nem ajánlott, a rendszeres orvosi vizsgálatokat pedig nem helyettesíti.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ápoló szerek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Rágócsont / fogtisztító + ínyápoló fogkefe kutyáknak" című hirdetést látja. (fent)