Betöltés...

StartONTeam™ Újratölthető elektromos kutyakiképző nyakörv, LCD kijelző, víz- és porálló (IP65), gumielektródák, állítható, kiképzési útmutató mellékelve, piros

Ár: 11.623 Ft




StartONTeam™ Újratölthető elektromos kutyakiképző nyakörv, LCD kijelző, víz- és porálló (IP65), gumielektródák, állítható, kiképzési útmutató mellékelve




 

AZ IDEÁLIS KORREKTOR a kutyák viselkedése

A kutya az ember legjobb barátja. Ő mindig ott van és mindig ott lesz neked, mindig készen áll arra, hogy még inkább szeretve és boldognak érezd magad. De néha a viselkedése (ugatás, rágás, elszaladás vagy akár támadás) nem maradhat észrevétlen. Engedd, hogy a StartONTeam™ kutyakiképző nyakörv segítsen neked abban, hogy kijavítsd kutyád rossz viselkedését, miközben egy szép és egészséges kapcsolatot építesz.



 

SZILIKON FOGSAPKÁK - Fix vezetőképes védelemhez

A StartONTeam™ edzőcsomag prémium minőségű, nem levehető szilikon védőburkolatokkal van ellátva a vevőhegyeken, így nagyon biztonságos a használata, mivel edzés közben nem fogják bántani a barátja bőrét.



ÁLLÍTHATÓ NYAK - Bármely kutyafajta számára alkalmas.

A StartONTeam™ elektromos nyakörv 20 és 60 cm között állítható övvel rendelkezik, így a kutyafajták széles skálájára alkalmas, hiszen kis és nagytestű, robusztus kutyák számára egyaránt alkalmas.

 

VÍZÁLLÓ VEVŐEGYSÉG - Semmi sem állít meg

A vevőegység vízálló (IPX7 - vízálló), ami lehetővé teszi a nyakörv edzését és viselését akkor is, ha vízbe megy vagy esős időben.



3 KORREKCIÓS MÓD





BIP MODUL


Az StartONTeam™ Ön igényeitől függően, kezdetnek választhatja az egyszerű korrekciót (BIP), azaz a vevő hangjelzését, amely azt jelenti, hogy ha nem hagyja abba, amit csinál, akkor valami kellemetlenebb következik. Csak válassza a "BEEP" hanggombot a csomagban kapott távirányítón.





REZGÉS MODUL


Azokra az esetekre, amikor egy egyszerű hangjelzés nem elég, a StartONTeam™ elektromos kiságy készítői úgy gondolták, hogy barátodnak szüksége lehet egy erősebb korrekcióra, egy rezgésre, hogy megijedjen, ha valami rosszat tesz vagy szándékozik tenni. Csak válaszd a "Vibráció" gombot a távirányítón. Ez 5 intenzitási fokozattal rendelkezik, így elég sokáig dolgozhatsz vele ahhoz, hogy megtanulja, hogy az együttéléshez be kell tartania néhány viselkedési szabályt. Az intenzitás szintjét a távirányító "+" és "-" gombjaival állíthatja be.



ELEKTROMOS COULTER MODUL


Vis maior esetén, amikor a barátod akkor ugrik bajba, amikor nem kellene, lehetőséged van arra, hogy alacsony intenzitású áramütést adj be neki, amelynek célja, hogy megállítsa őt abban, amit csinál, és közölje vele, hogy az általa választott út nem jó, és hogy felül kell vizsgálnia a viselkedését. Bizonyára nem minden esetben van szükség erre a kezelésre, de jó, ha kéznél van arra az esetre, ha valami váratlan történik. Szintén 5 intenzitási fokozata van annak, hogy elmondja a barátjának, ki a főnök, miközben elmagyarázza, hogy baja eshet, ha folytatja. Ennek az üzemmódnak az aktiválásához egyszerűen válassza a "Vibrációk" gombot a távirányítón. Az intenzitás szintje ugyanúgy a távirányító "+" és "-" gombjaival állítható be.



Mindez a StartONTeam™ elektromos kutyanyakörv tökéletes megoldássá teszi a kutyakiképzés minden igényét.



ÉS EZ MÉG NEM MINDEN!


További távolság

Másokkal ellentétben a StartONTeam™ elektromos nyakörv különösen hasznos abban az esetben, ha a kutya elszökik Öntől. A távirányítónk nagyon nagy hatótávolsággal rendelkezik, kb. 330 méteres hatótávolsággal akadályokkal (házak, kerítések, kertek stb.), és kb. 550 méteres hatótávolsággal nyílt területeken (parkok, mezők, szántóföldek, utak stb.).




Hosszabb akkumulátor élettartam

Végül kiderült, hogy a távirányítók teljes töltési ideje körülbelül 2-3 óra, a munkaidő akár 25 nap (attól függően, hogy mennyi ideig használják), és 90 napig lehet üresjáratban lenni, míg a vevőegységek akkumulátorai akár 15 napig is üresjáratban lehetnek, 7-10 napos munkaidővel rendelkeznek, és a töltési idő ugyanennyi, körülbelül 2-3 óra.

USB töltőkábellel érkezik. Mind a vevőegység, mind a távirányító újratölthető, és könnyen feltölthető hálózati adapterrel, power bankkal, laptopon keresztül. Általában 3 óra alatt teljesen feltöltődik. Megjegyzés: A hálózati adapter nincs a csomagban, de javasoljuk a töltést gyorstöltő adapterrel.


Kettős Vevő Modul

A StartONTeam™ elektromos nyakörvek gyártói mindenre gondoltak. Ezért találták ki azt a forgatókönyvet, hogy Önnek két háziállata van. Ebben az esetben a nyakörveket 2 vevőegységhez lehet csatlakoztatni, és a kapott távirányítón van egy gomb a vevőcsatorna kiválasztására. Válassza az 1-est vagy a 2-est attól függően, hogy melyik vevőt szeretné működtetni.





A StartONTeam™ elektromos nyakörv az Ön preferenciáitól függően 3 színben kapható:

 



 



 


 



 


 



 


 


FEKETE



 


VÖRÖS



 


NARANCS


Vásárolja meg a StartONTeam™ elektromos nyakörvet, és nem csak a barátja felett lesz teljes kontrollja, hanem ajándékba kap egy ultrahangos kiképzősípot is, így néha szükséges, hogy a szomszédok kutyablokkjának vagy házának "MUT" üzemmódjára váltson. Csak meg kell találnia azt a frekvenciát, amelyen a szomszédok kutyája reagál, és úgy kell használnia, hogy senki sem tudja.



Specifikációk:

- 3 kutyakiképzési mód, hangjelzés, rezgés és sokk.

- Rögzített és biztonságos szilikon érintkezőhegy.

- Vezérlési hatótávolság akár 550 m.

- Könnyen tölthető és hosszú akkumulátor-élettartamú.

- IPX7 vízálló vevőegység.

- Állítható pánt 20-60cm-es méretre.

StartONTeam™ ajánlások


Az intenzitás szintje 0 és 5 között van. A 0 szintet állítsa be, hogy elkerülje a tévedésből bekövetkező áramütést.


A távirányító nem vízálló! Ne kerüljön vízbe, és tartsa távol esőtől és nedvességtől!


Ellenőrizze minden alkalommal, amikor az elektromos nyakörvet alkalmazza, hogy a vevőegység töltőnyílása le van-e zárva, hogy elkerülje a felhasználónak okozott kellemetlenségeket.


Mielőtt a StartONTeam™ elektromos nyakörvet használná a kiképzés során, tanítsa meg a kutyáját arra, hogy hallja a nevének hívását, majd használja a rezgés vagy az elektromos sokk gombok egyikét. Néhány napos azonos gyakorlatok után kutyája tudni fogja, hogy a neve hallatán korrekció következik, ha nem hagyja abba, amit csinál.


Figyelje meg a kutya reakcióját minden egyes parancsra és alkalmazott korrekcióra.


A legjobb, ha megismételjük a parancsokat, és amikor pozitívan reagál, ne felejtsük el megjutalmazni, mert ő is, mint mindenki más, megérdemel egy kis figyelmet.












Szilícium szigetelt elektróda


Könnyen betölthető


Kettős biztonsági konfiguráció











Hosszú akkumulátor élettartam


Hosszú hatótávolság


100% vízálló IPX7









>





Lépés 1

Vezesse át a nejlonpántot a vevőegységen


Lépés 2

Vezesse át a nejlonpántot a csaton három csúszka segítségével


Lépés 3

Vezesse át a nejlonpántot az oldalsó kioldócsaton


Lépés 4

A felesleges nejlonszíjat ismét vezesse át a háromcsatos csaton




Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Póráz, nyakörv
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "StartONTeam™ Újratölthető elektromos kutyakiképző nyakörv, LCD kijelző, víz- és porálló (IP65), gumielektródák, állítható, kiképzési útmutató mellékelve, piros" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések