Betöltés...

Cheerble Ball PE interaktív kisállat labda (Zöld)

Ár: 18.690 Ft

A Cheerble interaktív labda tökéletes társa lesz kedvencének távollétében! A játék automatikusan bekapcsol - egyetlen érintéssel. Háromféle működési módot kínál, így sikeresen igazíthatja tevékenységét kedvencéhez. Ráadásul intelligens akadályelkerülő érzékelővel rendelkezik, és IP65 vízálló. Tartós és kopásálló anyagból készült, amely biztonságos a háziállatok számára.




Különböző üzemmódok
A labda akár 3 üzemmóddal - normál, gyengéd vagy passzív - is rendelkezik, így a működést könnyedén a háziállat igényeihez igazíthatja. A gomb színes háttérvilágítása megfelelően tájékoztatja Önt a kiválasztott üzemmódról. Akár lusta, akár energikus a szőrmókja, mindig lesz számára megfelelő üzemmód!




Intelligens kutyatárs
Legyen egyensúlyban a szórakozás és a kikapcsolódás! Az interaktív játék ugrál és forog, játékra ösztönözve kedvencét. Ezután 10 perc elteltével automatikusan kikapcsol 30 percre, és alvó üzemmódba kapcsol. Kedvence bármikor könnyedén aktiválhatja a labdát - csak érintse meg!




Gondosan átgondolt tervezés
A Cheerble labda innovatív automatikus akadályelkerülő rendszerrel van felszerelve, így nem kell aggódnia amiatt, hogy véletlenül beszorul a bútorok alá. Emellett IP65 vízálló, így könnyedén beviheti a vízbe kutyasétáltatás közben, vagy szükség esetén folyóvíz alatt lemoshatja.




Megbízható akkumulátor
A termék tartós, 300 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. Akár 4 óra játékidőt is lehetővé tesz! Az energiát a készletben található USB-kábellel újíthatod meg. Maga a töltés viszont nem tart sokáig - mindössze kb. 1 óra elteltével kedvence újra játékra használhatja.




Háziállatok számára biztonságos
Tartós TPU és PCU műanyagból és természetes gumiból készült, amely teljesen biztonságos a háziállatok számára. A bevonat vastagsága (5-7 mm) miatt a labda sokkal hosszabb ideig tart, mint mások, és véd az íny és a fogak sérülésétől.




Tartalmazza a címet.
interaktív labda
töltőkábel
használati útmutató

Specifikáció:
Gyártó Cheerble
Modell Wicked Ball PE
Színes Zöld
Cél Kutyák
Anyag Természetes gumi + TPU + PC
Méret ⌀ 78 mm
Súly 238 g
Újratölthető akkumulátor 300 mAh
Töltési idő kb. 1 óra
Használati idő 4 h

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Cheerble Ball PE interaktív kisállat labda (Zöld)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: