Betöltés...

Blovi Pet karomvágó közepes és nagytestű kutyák számára

Ár: 3.290 Ft

Blovi Pet karomvágó közepes és nagytestű kutyák számára
Nagyon könnyű, kényelmes és biztonságos. A könnyen használható határoló megakadályozza a karom túlzott lerövidítését, ami sokkal könnyebbé és gyorsabbá teszi az ápolást. A Blovi karomvágó kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült pengéje a karom alakjának megfelelően profilozott, ami sima és precíz vágást garantál. Az ergonómikusan kialakított, ütésálló ABS anyagból készült fogantyú gumis, csúszásmentes betétekkel, kényelmes tartást és biztonságos munkavégzést tesz lehetővé, anélkül, hogy attól kellene tartanod, hogy a kések kicsúsznak a kezedből.

közepes és nagytestű kutyák számára
profilozott rozsdamentes acél penge
védelemmel a karmok túl rövidre vágása ellen
pengezárral
ABS-ből és gumiból készült ergonomikus, csúszásmentes fogantyúval
könnyen kezelhető
professzionális és otthoni használatra

Használat:
Oldd ki a fogót a pengén lévő kar mozgatásával. Illeszd a karom hegyét a pengék közé. Vágd alulról felfelé, tartsd a vágót merőlegesen a karomra. Kerüld a karmok túl rövidre vágását.

Tipp:

Vágás közben tartsd erősen kutyusod mancsát. Vágd le a karom hegyét az olló egy mozdulatával. Nagyon hosszú körmök esetén egyszerre kis mennyiséget vágj le, így biztosan nem okozol sérülést. Ne vágd túl rövidre a körmöket. Az élő karomszövet megsértése fájdalmat és erős vérzést okoz. Ha kutyusodnak világos karmai vannak, akkor könnyen észreveheted, hogy a karommátrix halvány rózsaszín vonalat alkot. Vágd le a karmok hegyét legalább 2 mm távolságra a mátrix vonalától. Sötét karmú állatoknál nem olyan egyszerű megtalálni a mátrixot. Vágd le egy kicsit a karmot. Figyeld meg a sötét foltot a frissen nyírt karom közepén – ha látod, a mátrix közvetlenül mögötte kezdődik. Ne vágj tovább.

Ne feledd, kutyád karmainek rendszeres vágása nagymértékben csökkentheti annak a kockázatát, hogy kedvenced beleakadjon a szőnyegbe, bútorokba és textíliákba, ami fájdalmas, törött körmökhöz vezethet!

Vissza mancsápólás kategóriánkba.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ápoló szerek
 
Feladás dátuma: 2024.05.08
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Blovi Pet karomvágó közepes és nagytestű kutyák számára" című hirdetést látja. (fent)