Betöltés...

Bamboo Groom kétoldalas bambusz kefe kis és közepes fajtáknak

Ár: 5.490 Ft

Bamboo Groom kétoldalas bambusz kefe kis és közepes fajtáknak
A Bamboo Groom kétoldalas bambusz kefe kis és közepes fajtáknak bármilyen szőrű kutya és macska ápolására szolgál. Egyik oldalán természetes sörtékkel rendelkezik, amelyek segítségével eltávolítható a laza szőr és korpásodás a szőrszálak felső részéről. Másik oldalán rozsdamentes acélból készült, gömbvégű tűk vannak, melyek kiválóan alkalmasak az elhalt aljszőrzet eltávolítására és a gubancok feloldására. Ugyanakkor ezek a gömbvégű tűk gyengéden masszírozzák kutyusod bőrét, serkentve a szőrtüszők növekedését. Az ilyen kefével végzett ápolás során a szőrben lévő természetes olajok eloszlanak, simává és fényessé téve azt. A szerszám kivételes könnyűsége, az ergonomikus forma és a gumi ujjpárnák garantálják a munkavégzés magas komfortját és a sima mozgásokat.

A kétoldalas bambusz kefe kézzel készült, szilárd anyagokból, a fenntartható fejlődés jegyében. A bambusz nagyon tartós ökológiai alapanyag. Antibakteriális, vízálló és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik. Ezenkívül újrahasznosítható és biológiailag lebomlik. Esztétikus megjelenése sem tagadható.

Használata:
Hosszú, gyengéd simogató mozdulatokkal mozgasd a kefét a szőrnövekedés irányába. Kerüld a sörték erőszakos rányomását és mozgatását a bőrön. A túl nagy nyomás irritálhatja kedvenced testét. A rendszeres, mindössze néhány perces ápolás segít abban, hogy kutyusod bundája tiszta és fényes maradjon.

Tipp:
Mielőtt elkezdenéd a kezelést, győződj meg arról, hogy kedvenced nyugodt és ellazult. Hagyd, hogy kutyád megismerje az eszközt: mutasd meg közelről, hagyd, hogy megszimatolja. Az eljárás során finomságokkal kínálhatod kutyusodat, hogy megőrizd jó közérzetét.

Fogantyú hossza: 10 cm
Tűhossz: 20mm / 16mm
A munkadarab szélessége: 3,6 cm
A munkadarab hossza: 7 cm
Teljes szélesség: 5,3 cm
Teljes hossz: 19 cm
Teljes magasság: 5,5 cm
Nettó (tömeg): 69 g

További kutyafésű, kutyakefe kínálatunk.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Fésűk, kefék, ollók
 
Feladás dátuma: 2024.05.08
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Bamboo Groom kétoldalas bambusz kefe kis és közepes fajtáknak" című hirdetést látja. (fent)