Betöltés...

PetKit 2 az 1-ben Kisállat trimmer

Ár: 21.990 Ft

Szerezze meg a lehetőséget, hogy otthona kényelmében ápolja szőrös barátja kabátját.
Többé nem kell pénzt költenie az állatápolási szalonok látogatására! A továbbfejlesztett vezeték nélküli Pro PetKit trimmer segítségével gyorsan és precízen vághatja le kedvence bundáját.
A készülék csendesen működik és vízálló (IPX7), hatékony akkumulátorának köszönhetően egyetlen töltéssel (a használt pengétől függően) körülbelül 60-90 perc üzemidőt biztosít.
A készlet 2 háziállat-biztos pengét és 2 fésűtartozékot is tartalmaz.

A trimmer hatékony teljesítményét a kiváló minőségű motornak köszönheti, amely 6000-7000 ford./perc sebességgel működik.
Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan ápolja szeretett kedvencét. Ráadásul a készülék nem húzza a szőrt, és minden típusú kabáthoz alkalmas.
Háziállatok számára teljesen biztonságos, nem okoz irritációt vagy vágásokat. A trimmer pengéi prémium anyagokból készülnek, amelyek bőrbarátak és tartósak..

A készlet 2 cserélhető pengével rendelkezik (kerámia és szénacél), így a Pro PetKit trimmer sokoldalúan használható különféle alkalmazásokhoz.
A 4 cm széles penge gyors és pontos nyírást tesz lehetővé nagyobb területeken, például kedvence hátán.
A keskenyebb, 1,9 cm-es penge nagyobb pontosságot biztosít a fülek és a mancsok körüli területeken.
Ezenkívül 2 fésűtartozék (3 mm-es és 9 mm-es) is tartozik hozzá, amelyek segítségével könnyedén levághatja kedvence bundáját a kívánt hosszúságra.

A trimmer IPX7 vízállósági besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy problémamentesen tisztítható.
Ez nem csak abban segít, hogy a trimmert kiváló állapotban tartsa, hanem megakadályozza a baktériumok elszaporodását, így megóvja kedvencét a bőrproblémáktól.
A készülék csúszásgátló fogantyúval is rendelkezik, ami megkönnyíti a kezelést és növeli a felhasználói kényelmet.

Érzékeny a házi kedvence a zajra? Nem probléma a Pro PetKit trimmer rendkívül csendesen működik.
Zajszintje nem haladja meg az 50 dB-t, lehetővé téve kedvencének ápolását anélkül, hogy aggódnia kellene attól, hogy nyugtalanná, szorongva vagy menekülni próbálna.

Felejtsd el a rövid vagy kusza kábelek kezelését. A Pro PetKit trimmer vezeték nélkül működik, így korlátlan mozgásszabadságot biztosít.
Nagy teljesítményű lítium akkumulátorral érkezik, amely akár 60 perces üzemidőt kínál széles pengével, vagy körülbelül 90 percet a keskeny pengével.
Ez elegendő még nagyobb házi kedvencek precíz ápolásához.
A trimmer feltöltése körülbelül 2 órát vesz igénybe, a beépített jelzője pedig információt ad az akkumulátor töltöttségi szintjéről.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Fésűk, kefék, ollók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "PetKit 2 az 1-ben Kisállat trimmer" című hirdetést látja. (fent)