Betöltés...

Multifunkcionális szimatszőnyeg kutyának, macskának, nyúlnak

Ár: 5.590 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

FEJLESZTI A SZAGLÓÉRZÉKET ÉS A KÖVETKEZTETÉSI KÉSZSÉGEKET - a szimatszőnyeg remek játék, amely fejleszti az állatoknál kulcsszerepet játszó szaglóérzéket, és lehetővé teszi a természetes ösztönök fejlesztését, beleértve a nyomkövetési készség javítását. Egyszerűen "rejtsen el" egy jutalomfalatot, egy darab kekszet vagy húst a szimatszőnyegbe, és a szórakozás garantált!

CSÚSZÁSGÁTLÓ - csúszásgátló szerkezettel rendelkezik, amely megakadályozza a szőnyeg elmozdulását, így a véletlen elcsúszást.

TÉPŐZÁR A SZŐNYEG ÉS A 4 ZSINÓR ÖSSZEKAPCSOLÁSÁHOZ - a szaglószőnyeg alján 2 tépőzáras csík található, így félbehajtható és a két végét össze lehet kötni. Ez a funkció biztonságossá teszi a szőnyeg és tartalmának máshová való áthelyezését. Ezenkívül a sarkokon 4 hurokkal ellátott zsinór található, amelyek segítségével a szőnyeg felakasztható, pl. ragasztóval vagy tapadókoronggal.
MŰSZAKI ADATOK:


Anyag: poliészter
Gépben mosható
Csúszásmentes aljzat: igen
Méretek: 50 x 70 cm
Súly: 347 g
Súly a csomagban: 363 g
A szaglószőnyeg minden nyomkövető állat számára szórakoztató. Kedvence szaglása nagyon fontos szerepet játszik, hiszen többek között ennek az érzékszervnek köszönhetően fedezi fel az őt körülvevő világot. A szimatszőnyeg könnyedén ösztönzi és motiválja kutyusát a játékra. A kutyájának szánt szaglójáték olyan tárgy, amely segít neki fejleszteni szaglóérzékét és ezáltal természetes ösztöneit.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Multifunkcionális szimatszőnyeg kutyának, macskának, nyúlnak" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: