Betöltés...

2 darabos kutyatál szett ferde támlával Navaris, 300 ml, 57206.2

Ár: 21.519 Ft

Leírás LA MASA: Csak a legjobbat a háziállatának. A két kerámia tál ideális a víz, nedves és száraz eledel vagy jutalomfalat felszolgálásához macskájának vagy kutyájának. JÓ A KÖRNYEZETNEK: A környezetbarát kerámia és bambusz kialakítással az ivóvízkészlet teljes egészében nem mérgező anyagból készült. Az etetőtálak csökkentik a kellemetlen szagokat és hosszú ideig tartanak. ERGONOMIKUS KIVITEL: Az etetőállomás megemelt kialakítása lehetővé teszi, hogy kutyája vagy macskája kényelmesen tudjon enni a tálkákból. Ideális idősebb macskák vagy kutyák számára, hogy csökkentse a nyakra, vállakra és ízületekre nehezedő nyomást, vagy a hosszabb fülű kutyák számára. NINCS HAOS: A bambusz alátét a helyén tartja a tálakat, és biztosítja, hogy evés közben ne csúszkáljanak. Ha macskája hajlamos felborítani a tálkáját, ez a tökéletes megoldás. EGYSZERŰ TISZTÍTÁS: Az ételtálakat könnyen kiveheti a bambusz tartóból a tisztításhoz. A bambusztartó nedves ruhával tisztára törölhető. A Navaris készlet két tálból álló, emelt állványban tökéletes a háziállat etetéséhez és itatásához. Környezetbarát, könnyen tisztítható és évekig tart. 2 KERÁMIA TÁL
A két kerámiatál a megemelt bambuszállványban megkönnyíti kedvence etetését és itatását. Használja a tálakat kutyakajával, nedves eledellel, macskaeledellel vagy vízzel. Egy macska vagy kutya, vagy akár több háziállat számára is. DESIGN
Ezek az ételtálak nem csak nagyon praktikusak és egészségesek a háziállatok számára, hanem stílusosak és elegánsak is. A fehér fa a sötét fémoszlopokkal és a kontrasztos fehér tetővel kombinálva tökéletesen illeszkedik egy modern enteriőrbe.
KÉNYELMES EVÉS
A doboz megemelése segít macskájának vagy kutyájának a lehető legtermészetesebb testhelyzetben tartani. A hosszúfülű kutyák füle tiszta marad, mert evés közben nem akad bele a földbe.
MŰSZAKI ADATOK
Anyag: kerámia és bambusz
Méretek: 34 x 16 x 13,8 cm Etetőedény térfogata 300-350 ml - Átmérő 13,5 cm - Magasság 5 cm
LETÖLTÉS
2x kerámia ételtál
1x bambusz fa állvány

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "2 darabos kutyatál szett ferde támlával Navaris, 300 ml, 57206.2" című hirdetést látja. (fent)