Betöltés...

2 db Navaris kisállattálból álló készlet, 800 ml, csúszásmentes tartó, 50946.02

Ár: 18.516 Ft


Adja meg kutyájának vagy macskájának a megérdemelt tálat ezzel a 2 kerámia kutyatálból álló készlettel, csúszásmentes tölgyfa szőnyeggel a Navaris-tól.



2 tál


2 tálral egyszerre táplálhatja háziállatát és hidratálhat. De ha csak egy van, akkor ezek a tálak egyablakos ügyintézést hozhatnak létre kedvence minden igényéhez. kisállat.

Valódi tölgy


A valódi tölgy csúszásgátló alap minden rétegével nemcsak segítenek a tál helyben tartásában, hanem az utolsó simításokat is biztosítják ezeknek a stílusos kerámia kisállattálaknak.

Mennyiség


Minden 800 ml-es tállal ez a készlet kiválóan alkalmas táplálék és víz tárolására kedvencei számára. közepes és nagy méretű kisállat. Tehát ha éppen most vitte el lusta laboratóriumát egy gyors sétára, akkor tudja, hogy elegendő vize van ahhoz, hogy szomját oltsa, amikor visszatér.

Fenntartható


Megfelelő gondozás esetén a kerámia tartós és tartós anyag. Tehát a megfelelő gondossággal nem kell egyhamar cserélnie ezeket a tálakat.

Előírások


Egyedi tálméretek: 16 x 6 cm (6,3 x 2,4 hüvelyk)
Egyedi alapréteg mérés: 17 x 6,9 cm (6,7 x 2,7 hüvelyk)

Kézbesítés


2 x kerámia tál
2 x Fa védelem


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "2 db Navaris kisállattálból álló készlet, 800 ml, csúszásmentes tartó, 50946.02" című hirdetést látja. (fent)