Betöltés...

Petsi Nagyméretű Macskaalom

Ár: 10.500 Ft

? Petsi Nagyméretű Macskaalom ?
A Petsi által tervezett nagyméretű macskaalom kifejezetten macskák számára készült, tartós anyagokból, hogy biztosítsa állatának a biztonságot és kényelmet. ?
? Praktikus és Funkcionális Kialakítás ?
Ez az alomtálca úgy lett megtervezve, hogy megfeleljen a bundás barátjának szükségleteinek. Az integrált szerkezet megakadályozza az alom kiszóródását, míg az erős anyagok garantálják a termék hosszú távú használatát. Az ergonomikus fogantyúval könnyedén mozgatható és szállítható az alomtálca. ?
? Nyitható Szerkezet ?
A felnyitható felső rész egy további előny, amely megkönnyíti az alomtálca tisztán tartását. A magasított fedél elegendő teret biztosít a könnyű hozzáféréshez, így az alom cseréje egyszerű. ?
? Alomlapát ?
A készlet tartalmaz egy praktikus alomlapátot, amely megkönnyíti az alomtálca napi tisztítását. A lapát egy átfogó megoldást kínál, amellyel könnyedén és kényelmesen távolítható el a szennyeződés anélkül, hogy az használt alom kiszóródna. ?
? Specifikáció ?

Méretek: 39 x 48 x 38,5 cm. ?
Az alomtálca bejáratának mérete: 25 x 26 cm. ?
Lapát tartozék. ?
Anyaga: Műanyag. ?
Állatbarát tervezés. ?
Márka: Petsi. ✨

A Petsi nagyméretű macskaalom praktikus és funkcionális megoldást kínál a macskatartók számára, hogy otthonuk tisztaságát könnyedén fenntarthassák, miközben kedvencüknek kényelmet és higiéniát biztosítanak. A nyitható szerkezet és a mellékelt alomlapát teszi ezt a terméket kiváló választássá minden macskatulajdonos számára. ??

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Macska
Termék: Alomtál, Alom
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Petsi Nagyméretű Macskaalom" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: