Betöltés...

G21 KEN 886 kutyaketrec - 322 x 275 cm, két férőhelyes, szürke - sérült csomagolás

Ár: 524.289 Ft

A G21 322 x 275 cm-es, két kutya számára kialakított ketrec tágas és masszív, 3 masszív fallal, egy válaszfallal és egy elárasztott tetővel rendelkezik. A G21 ketrec két ajtóval rendelkezik a könnyű hozzáférés érdekében és reteszekkel a rögzítéshez.

A termék csomagolása sérült, ezért árengedményt kap. A termék egyébként teljes, teljesen működőképes és teljes körű garanciával rendelkezik.A 322 x 275 cm-es, két kutya számára kialakított G21 ketrec tágas és masszív, három masszív fallal, elválasztóval és lapos tetővel rendelkezik. A G21 kutyaketrec két ajtóval rendelkezik a könnyű hozzáférés érdekében, és reteszekkel rögzíthető.Kutyaketrec, mint biztonságos menedék 2 kutya számáraAkár a házban szoktak aludni a kutyái, akár saját kutyaházuk van, a kutyaketerc biztonságos menedékké válhat számukra. Néha be kell zárnia a kutyáját egy időre, amikor a kertben szeretne dolgozni, vagy nem szeretné megszámolni a mancsnyomokat a frissen kiöntött betonon. Amikor a garázsba tolat az autóval, hogy a kutyák véletlenül se kerüljenek az útjába. Paradox módon egy vagy két kutya még jobban is kipihenheti magát egy kennelben, mert nem kell állandóan éberen figyelniük és ellenőrizniük az egész telket.TIPP: A kennel elrendezését a válaszfal egy részének eltávolításával az igényeinek megfelelően megváltoztathatja - akár egyetlen nagy, összefüggő térré, akár két különálló kennellé, ha minden kutyát külön szeretne tartani.A G21 kutyaketrec felépítésének és anyagának előnyeiA G21 kutyaketrecet úgy tervezték, hogy a kutyáknak sok helyet biztosítson, miközben megvédi őket az időjárástól és a széltől. A G21 kutyaketrec három fala tömör horganyzott fémlemezből készült, az elején tömör horganyzott acélráccsal. A karám minden fala, beleértve az elejét is, megerősített, így a karám stabil és robusztus.A hullámos (trapéz alakú) fémlemezből készült, az első és a hátsó falon átfedéssel ellátott tető védi a kutyákat az esőtől, és lefolyik, hogy ne folyjon a kutyára vagy a karámba.Két ajtó és előkészítés a rögzítéshezA karám elülső falában két ajtó található 73 x 159 cm-es, zárható alsószárnnyal és reteszeléssel. A karám elég tágas ahhoz, hogy menedékhelyként való használat esetén két kutyaházat is elhelyezzen benne.Mindenre gondoltunk - a karám alsó sínjei készen állnak a rögzítésre.A G21 kutyaketrec fő előnyeikiváló minőségű anyag - horganyzott fémlemez és rács szürke porszórással bevonvaa 322 x 275 cm-es méretek elegendő helyet biztosítanak két kutya számárahárom szilárd oldal védi a kutyákat a széltőla tető szellőztethető és védi a kutyákat az esőtőlnagyméretű ajtó zsanérokkal és reteszekkel, valamint előkészítés a rögzítéshez10 év garancia a rozsdásodás ellenA felhasznált anyag minőségének köszönhetően a G21 kutyaketrec 10 év garanciát adunk a rozsdásodás ellen.Műszaki adatokAnyag: horganyzott fémlemezSzín: szürkeAjtó méretei (szélesség x magasság): 73 x 159 cmMéretek - belső (Szé x Ma x Mé): 310 x 159 x 240 cmMéretek - külső (Szé x Ma x Mé): 322 x 186 x 275 cmSúly: 113 kgCsomagolási méretek (Szé x Ma x Mé): 188 x 43 x 87 cmCsomag súlya: 138 kg

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "G21 KEN 886 kutyaketrec - 322 x 275 cm, két férőhelyes, szürke - sérült csomagolás" című hirdetést látja. (fent)