Betöltés...

Elektromos kisállat körömreszelő, Felliner, ultra csendes, LED, 9000 ford./perc, 3 sebesség, LCD képernyő, fehér

Ár: 14.343 Ft

Változtassa háziállat-gondozási rutinját kellemes és biztonságos élménnyé az Electric Dog Pile segítségével!

Ezt az innovatív eszközt úgy tervezték, hogy segítsen könnyedén és pontosan ápolni kedvence körmeit, biztosítva, hogy barátai biztonságban legyenek. A háziállatok boldogok és egészségesek maradnak.

 

 

                                                                                              

 

Nagy teljesítményű, hosszú akkumulátor-üzemidő:

A Tardu elektromos cella lenyűgöző kapacitású, akár 2000 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely akár 8 órányi folyamatos használatot biztosít egyetlen töltéssel. Nem kell aggódnia a töltés gyakori megszakításai miatt, így zökkenőmentesen elvégezheti kedvencei ápolását.

 

Fejlett vágási technológia:

Ez az elektromos reszelő fejlett vágási technológiát használ, biztosítva, hogy kedvence körmei megsérüljenek. Pontosan vágják őket, és nem okoznak kellemetlenséget. A Tardu segítségével biztonságosan és kényelmesen nyírhatja kedvence körmeit stressz nélkül bármelyikőtök számára.

 

Nagyobb biztonság és hatékonyság:

A Tardu Electric Dog Pile a háziállatok biztonságát helyezi előtérbe. Két LED-es lámpával rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy tisztán lássa munkaterületét, és elkerülje a kockázatokat. LCD képernyővel is rendelkezik, amely megjeleníti a forgási információkat, és figyelmezteti Önt a csökkentett feszültségre, garantálva a hatékony és gondtalan gondozási folyamatot.

 

Alacsony rezgés és zaj:

A Tardu elektromos paplan egyik jelentős jellemzője az alacsony rezgés- és zajszint. A polírozás során nem fogja megijeszteni a háziállatokat, lehetővé téve a munka befejezését anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna.

 

Különböző vágási lehetőségek:

Az elektromos cölöp három vágási módot kínál a háziállatok különböző igényeihez igazítva, beleértve a lassú, mérsékelt és gyors vágást. Három forgási sebességgel is testre szabhatja az állatgondozási élményt.

 

Ideális kis és közepes méretű kutyák és macskák számára:

Kompakt és könnyű méreteivel a Tardu Electric Pile tökéletes kis- és közepes méretű kutyák és macskák számára, biztosítva, hogy körmeik optimális állapotban maradjanak anélkül, hogy szépségszalonba kellene látogatniuk.



 

Műszaki adatok:

 

Anyag: műanyag, fém

Szín: Fehér

Méretek: kb. 15.9x3.5cm

Súly: 250g

Akkumulátor kapacitása: 2000mAh

Töltési idő: 4,5 óra

Használati idő: 480 perc

 

A csomag tartalma:

 

1 x elektromos kutyahalom

1 x USB töltőkábel

 

Hozzon létre biztonságosabb, hatékonyabb és kényelmesebb kisállat-gondozási élményt az Electric Dog Pile segítségével. Most már pontosan irányíthatja kedvence körmeit, biztosítva, hogy mindig optimális formában legyenek, stressz nélkül számukra vagy Ön számára. Fektessen be háziállatai egészségébe és kényelmébe. társ!








 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Fésűk, kefék, ollók
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 46 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Elektromos kisállat körömreszelő, Felliner, ultra csendes, LED, 9000 ford./perc, 3 sebesség, LCD képernyő, fehér" című hirdetést látja. (fent)