Betöltés...

Carnilove Fresh Adult Dog Carp & Trout Hair & Healthy Skin- Ponty & Pisztráng Hússal 12kg

Ár: 33.344 Ft

Carnilove Fresh felnőtt Gabonamentes száraztáp izom csont és ízületjavító - Csirke és Nyúl hússal 12kg - 30900


Összetevőkről részletesen:



E termék gabona és gluténmentes. A benne található fehérje kizárólag állati eredetű, a megfelelő szénhidrátbevitelt pedig nem gabona, hanem más növények biztosítják, ezzel jobban illeszkedik a kutyák természetes, háziasításuk előtti időkre jellemző étrendjéhez. Erre azért van szükség, mert a kutyák emésztőrendszere jórészt állati eredetű kisebb részt növényi eredetű táplálék feldolgozására teszi őket alkalmassá, a különböző gabonafajták azonban természetes étrendjüknek legfeljebb a háziasításuk óta váltak részévé.
A nyúlhús egy könnyen emészthető, rendkívül zsírszegény fehérhús-fajta. A nyúlhús a kutyák háziasítás előtti étrendjének is részét képezte.
A termék kizárólag ellenőrzött csirkefarmokról származó csontozott csirkehúst tartalmaz. Mivel a csirkehús fehérjékben igen gazdag, így 95%-ban emészthető. Fogyasztása a kutyák kis százalékánál allergiás tüneteket (folyamatos bőrviszketés, hányás, hasmenés stb.) válthat ki. Kérjük, amennyiben ilyen tüneteket tapasztal, váltson más állati fehérjeforrás (pl. bárányhús) felhasználásával készült termékekre.
.A kacsahús jó minőségű, könnyen emészthető és magasabb zsírtartalma miatt, ízletes proteinforrás. Elsősorban A- és B3-vitamint, valamint ásványi anyagokat tartalmaz. A kacsahús a kutyák háziasítás előtti étrendjének is részét képezte.  
Mivel a burgonya legalapvetőbb összetevője a keményítő, így a Carnilove burgonyamentes termékeit a diabéteszes kutyák is bátran fogyaszthatják.
A sütőtöknek számos pozitív tulajdonsága van, többek közt: jelentősebb mennyiségű C- és A-vitamint (Béta karotint) tartalmaz; alacsony glikémiás index-szel rendelkezik; anti-karcinogén hatású, amellyel gátolja a felesleges szabad gyökök képződését; támogatja a keringési és emésztési rendszert; immunrendszer-erősítő hatású; de segíthet felvenni a harcot a gyulladásokkal és parazitákkal szemben is. Egyszerre tartalmaz nagy mennyiségű vasat, magnéziumot, antioxidánsokat és értékes növényi rostokat. 
A borsó, csicseriborsó és a sárgaborsó a gabonamentes termékek népszerű alapanyaga. Kedvező tulajdonságai, hogy rendkívül sok antioxidánst, C-, K- és B1-vitamint tartalmaz, de rost-, folsav- és mangántartalma is számottevő. Proteintartalma, az állati eredetű fehérjékkel ellentétben, segíti az aminosavak munkáját. Azonban lektintartalma miatt, fogyasztása csak kis mennyiségben javasolt.
A lazacolaj mindamellett, hogy jó ízt ad az ételnek, nagy számban tartalmaz esszenciális omega-3 és 6 zsírsavakat, amelyeknek az egészség megőrzése érdekében rendkívül fontos szerepe van. De bővelkedik A-, B3- és D-vitaminokban is. 
Holisztikus eledel, azaz a faj szükségleteit és igényeit, valamint az alapanyagok egymásra gyakorolt hatását figyelembe véve készítik el természetes tartósítószer (pl. tokoferol, amely az E-vitamin-család részeként kiváló és egészséges alternatívája a kémiai tartósítószereknek) hozzáadásával.


Összetevők:friss csontmentes csirke (40%), szárított nyúl (20%), szárított kacsa (10%), sütőtök, csicseriborsó, borsó, csirkezsír (tokoferolokkal tartósítva 5%), csirkemáj (3%), lazacolaj (2%), alma, sárgarépa, lenmag, hidrolizált rákhéj (glükózamin forrás, 0,026%), porckivonat (kondroitin forrás, 0,016%), sörélesztő (mannán-oligoszacharid forrás, 0,015%), cikóriagyökér (frukto-oligoszacharid forrás, 0,016%), yucca schidigera (0,01%), algák (0,01%), útifű (0,01%), kakukkfű (0,01%), rozmaring (0,01%), oregánó (0,01%), vörösáfonya (0,0008%), áfonya (0,0008%), homoktövis (0,0008%), gyömbér (0,0008%), zsálya (0,0008%).


Adalékanyagok


Vitaminok/kg:Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin (3a672a) 20 000 NE, D3-vitamin (E671) 1500 NE, E-vitamin (alfalfa-tokoferol) (3a700) 400 mg, cink (3b606) 85 mg, vas (E1) 70 mg, mangán (E5) 35 mg, jód (3b201) 0,65 mg, réz (E4) 15 mg, szelén (3b8.10) 0,2 mg.


Analitikai összetevők: nyersfehérje 35,0%, zsírtartalom 18,0%, nedvesség 10,0%, nyers hamu 8,5%, nyersrost 3,5%, kalcium 1,4%, foszfor 1,0%, omega-3 0,6%, omega-6 1,7%, EPA (20 : 5 n-3) 0,08%, DHA (22: 6 n-3) 0,1%..


Energia érték:  3 820 kcal/kg.


Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó.Felbontás után egy hónapon belül elfogyasztandó.






A márkáról: Carnilove Csehország egyik legnagyobb gyártójának a családi vállalkozásból nagyra nőtt, Vafo Praha s.r.o.-nak a prémium márkája (t.k. Brit). A cég több mint húsz éve foglalkozik állattakarmány előállítással, melyeket mára közel 70 országba exportálnak. Termékeik a közép és felső kategóriájú úgynevezett holisztikus (természethez közeli) eledelek közé tartoznak. A Fresh termékcsalád valamint a konzervek kizárólag frissen csontozott húsból készülnek, és olyan más eledelgyártóknál különlegességnek számító, mégis a kutya-ősök természetes étlapján szerepelt, húsokat is tartalmaznak, mint a lazac, makréla, strucc, fácán, szabad tartású bárány vagy vaddisznó. A márka továbbá hangsúlyt fektet rá, hogy tápjai gabona és burgonyamentesek legyenek, melynek jelentősége, hogy az első és a második legelterjedtebb "kitöltő anyagot" is száműzik az ételből, garantálva a legmagasabb természetes alapanyagtartalmat, és ezzel együtt a kellő vitamintartalmat. Elképzelésük szerint a kutyáknak nincs szükségük ezekre a termékekre, emésztő rendszerük egyszerűen nem módosult, módosulhatott az emberrel szorosan együtt töltött, de csupán 14000 év alatt.


Forgalmazó: Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft.



Termékinformációk Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.Javasoljuk, hogy kezdetben keverje össze a terméket a korábban használt eledellel. Az állat előtt mindig legyen friss, tiszta ivóvíz. Csak takarmányozási célra!






Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Állateledelek, táp
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Carnilove Fresh Adult Dog Carp & Trout Hair & Healthy Skin- Ponty & Pisztráng Hússal 12kg" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: