Betöltés...

Flamingo Lick Pad Bean - stresszoldó nyalószőnyeg kutyáknak és macskáknak 2 színben

Ár: 3.890 Ft

Flamingo Lick Pad Bean - stresszoldó nyalószőnyeg kutyáknak és macskáknak 2 színben
Ha kedvencedet stresszeli az állatorvosi látogatás, fürdés vagy szárítás, nem szereti ha fésülik a bundáját, vagy esetleg csak válogatós, kínálunk nektek egy remek nyalószőnyeget a Flamingo Lick Pad Bean-t. A finom ételek, pástétomok, paszták vagy más saját összetételű feltétekkel ellátott szilikon szőnyeg kellemesebbé teszi az időt, ellazítja kutyusodat és serkenti az érzékszerveket. A termék minden korosztály számára ajánlott, kölyökkutyák, cicák és idősebb házi kedvencek is imádni fogják. A tálca puha szilikonból készült, mely biztonságos az állatok számára és könnyen tisztán tartható, mosogatógépben mosható. Ráadásul a tartalmával együtt a fagyasztóba is beteheted, így a forró napokon sok szórakozást és hűsítést adsz négylábúdnak. A szőnyeg egyszerű módja a gyógyszer vagy étrend-kiegészítő adagolásának.

Ezzel még nincs vége a Flamingo Lick Pad Bean által kínált előnyöknek és lehetőségeknek . Gumidugói masszírozzák az ínyt és a nyelvet, így biztosítva a szájhigiéniát. A szőnyeg megakadályozza, hogy az ételmaradványok kedvenced szájában maradjanak, így kiküszöbölhető a baktériumok szaporodásának és a kellemetlen szag kialakulásának problémája. A tálca ideális azoknak az állatoknak, akik túl gyorsan eszik az ételt vagy habzsolnak, ami számos emésztőrendszeri problémához vezethet. A Lick Pad lelassítja az evést , remek megoldás lesz a túlsúllyal küszködő kutyák és macskák számára, megkönnyíti a fölösleges kilók elleni küzdelmet, mert kisebb mennyiségű táplálékot adhatsz, és kedvenced észre sem veszi, mert az étkezés tovább tart, mint a hagyományos formában felszolgált ennivaló. Könnyen magaddal viheted piknikre vagy városon kívüli kirándulásra is, mert nagyon könnyű súlyú.

Flamingo Lick Pad Bean -nel minden ápolási kezelés öröm lesz. Ezentúl gyerekjáték a karmok levágása vagy a gubancok kifésülése, mert ilyenkor sokkal jobb dolga lesz kisállatodnak. Maga a nyalási folyamat ellazító és és stresszoldó hatással van az állatra, így a Lick Pad használata után nagyon gyorsan elmúlik az utazás, az állatorvosi kezelés vagy a kozmetikus meglátogatása okozta stressz. A szőnyeg két színben érhető el webshopunkban: szürke és kék. A szélén van egy mélyedés, amely árokként működik, hogy megakadályozza a rovarok bejutását az ételbe.

Tipp :
A Lick Pad kemény, de nem elpusztíthatatlan. Ne hagyd, hogy kölyökkutyád rágójátékként használja, figyeld őt használat közben, és vedd el a szőnyeget, amikor befejezte a nyalást.

A Flamingo Lick Pad előnyei:

ellazítja kedvencedet
fenntartja az egészséges szájhigiéniát
megakadályozza a mohó evést
csökkenti a stresszt, amelyet például az állatorvosi látogatás okoz
hosszabb ideig egy helyen tartja az állatot
további érzékszerveket serkent
megkönnyíti az ápolási eljárásokat, például a fürdést
vonzóbbá teszi a napi étkezés felszolgálását
könnyű tisztán tartani
puha szilikonból készült
állatorvosok által ajánlott

Méretek:

24x21x1 cm

További LickiMat termékeket találsz itt.

Tekintsd meg YouTube csatornánkat, ahol a termékeinkről érdekes videókat nézhetsz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Flamingo Lick Pad Bean - stresszoldó nyalószőnyeg kutyáknak és macskáknak 2 színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: