Betöltés...

KIVO – Folyékony Skót Lazac olaj

Ár: 7.400 Ft

KIVO – Folyékony Skót Lazac olaj
Skócia és Norvégia hideg vizében úszkáló friss vörös lazacból nyerik ki. A lazacolaj gazdag EPA-ban és DHA-ban, melyek elsődleges Omega 3 zsírok és gyulladáscsökkentő hatással bírnak. Szedése bőrproblémákkal és ízületi gyulladással küzdő kutyáknak és macskáknak javasolt. Fogyasztásával segíthetsz kedvencednek bőr- és szőrproblémák esetén, javul a koncentrációja, az étvágya és izületei rugalmassága valamint gyulladáscsökkentő hatása van.

Minden kutyás háztartás nélkülözhetetlen eleme. Hogy minél tovább megmaradjon omega3 tartalma, ezért sötét üvegbe van csomagolva, így nem jut be UV-fény, és az omega3 sértetlen marad.

Számos jótékony hatással is rendelkezik, segít megelõzni a bõr kirepedezését, korpásodását, csökkenti az esetleges ekcémás tünetek megjelenésének esélyét, segíti a vedlési folyamatot, erõsíti az érfalakat, csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, enyhíti az allergiás bõrtüneteket, gyulladáscsökkentõ hatású és kiváló általános immunerõsítõ.

Kúraszerû használata 8 hétig ajánlott!

KIVO – Folyékony Skót Lazac olaj összetevői: 100% lazacolaj E-vitaminnal. (természetes antioxidáns)

Analitikia összetevők: Nyerszsír >99%

Napi adagolás:

Állat testsúlya         RDA (2 pumpa= 5ml)

5-10 kg                       1-2 pumpa

10-20 kg                     2-4 pumpa

20-30 kg                     4-6 pumpa

30-40 kg                     6-8 pumpa

40+                              8-9 pumpa

Add kiegészítő táplálékként az optimális egészség megőrzése érdekében. Minőségét megőrzi felbontás után 12 hónapig. Emberi fogyasztásra nem alkalmas. Használat előtt felrázandó! Mindig biztosíts elegendő friss ivóvizet kedvenced számára.

Tárold szobahőmérsékleten, és ne a hűtőszekrényben, különben folyékony olajból szilárd zsírrá alakul vissza, ami miatt a pumpálás sokkal nehezebbé válik.

További KIVO termékeket itt találsz.

A gyártóról itt olvashatsz bővebben.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Táplálékkiegészítők, Vitaminok
 
Feladás dátuma: 2024.05.27
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "KIVO – Folyékony Skót Lazac olaj" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: