Betöltés...

SmoothieDog Lóhús smoothie allergiás kutyáknak 250 ml

Ár: 1.990 Ft

SmoothieDog Lóhús smoothie allergiás kutyáknak 250 ml
A hipoallergén lóhúsos smoothie kizárólag a feltüntetett összetevõket tartalmazza (még a húsleves is lóból készül) ezért tökéletes finomság allergiás vagy intoleráns kutyák számára is.
A SmoothieDog Lóhús smoothie a legkiválóbb izomhúsból, zöldségekbõl, gyümölcsökbõl, gyógynövényekbõl készült. Az összes felhasznált alapanyag 100%-ban természetes, élelmiszer minõségû, hogy kedvenced a lehetõ legjobbat kapja!  A SmoothieDog nem tartalmaz cukrot, gabonát, adalékanyagot, melléktermékeket, tartósítószert, színezéket, ízfokozót.
Mikor és miként javasoljuk?

A SmoothieDog Lóhús smoothie alacsony kalóriatartalmú és egészséges, így fogyókúrára fogott, vagy hízásra hajlamos kutyusoknak is bátran adhatod! Biztosan hálás lesz kedvenced a finomságért!

Ízletes "öntetként" is használhatod minden etetési formához - legyen az táp, nedves vagy fõtt eledel, vagy akár BARF. Minden smoothie étvágygerjesztõ illattal rendelkezik a valódi hústartalma miatt és ásványi anyagokat, vitaminokat biztosít kutyád számukra.

Nem iszik eleget kedvenced? Vagy betegség miatt dehidratált? Gyorsan energiára és folyadékra van szüksége? A SmoothieDog meghozza a kedvét és elõsegíti kutyád hidratáltságát. Önts egy korty SmoothieDog-ot az ivótálba és hígítsd fel vízzel.  Nem csak nyáron, hanem séták után, sport után, versenyek alatt, betegség alatt, mûtétek után, száraz eledellel történõ etetéskor is adhatod számára. Sok betegség esetén nagyon fontos a megnövekedett folyadékellátás - például veseelégtelenség vagy húgykövesség esetén.

Szeretnéd lekötni kutyusod úgy hogy közben jól szórakozik? Hosszú és tartalmas szórakozás garantált számára, ha LickiMat-en tálalod számára. Amellett, hogy lekötheted így kutyusod, a nyalás megnyugtatja a kutyákat és a nyelvet tisztítja.

Hosszú utazás? Kirándulás? Kiállítás? Verseny? A SmoothieDog könnyen adagolható, praktikus, megfelelõ energiát és folyadékot biztosít, könnyen emészthetõ kutyád számára.

A smoothie-t használhatod alapanyagként egészséges jutifalatok sütéséhez, de akár fagyi összetevõ is lehet belõle! Garantáltan sikert aratsz vele!

Ha kedvenced mûtét vagy betegség miatt lábadozik, esetleg idõsebb már, folyékony ételt szívesebben fogyaszt. Remek alternatíva ilyen helyzetekben a SmoothieDog. Kiváló összetevõinek köszönthetõen pedig erõsíti kedvenced immunrendszerét.

100% -ban természetes
alacsony kalóriatartalmú
cukormentes
gabona- és gluténmentes
jó folyadékellátást biztosít
mesterséges adalékanyagok és aromák nélkül
támogatja kutyád imunnrendszerét
könnyen emészthetõ
természetes módon támogatja a bélflórát

Garantáljuk a legmagasabb minõséget:
- 100%-ban természetes, élelmiszer minõségû összetevõk
- kíméletes feldolgozás
- fenntartható üveg csomagolás.
SmoothieDog Lóhús smoothie összetevõi: Húsleves lóhúsból és vízbõl (58%), lóhús (21%), paszternák (14%), cukkini (7%)
Analitikai összetevõk: Nyersfehérje 5,1%, nyerszsír 3,1%, nyershamu 0,5%, nyersrost 0,2%, nedvesség 88,1%
Tippek hogy add kedvencednek
- étkezések között-nasinak
-"öntetként" a tápra/fõtt-/nedves eldelre/barf menüre
- LickiMat-en tálalva
- fagyasztva
- úton, autóban, kirándulásokon és túrákon frissítõként és folyadékként
- szilikonformában jutifalat készítéséhez


 A palack visszazárható. Felbontás után hûvös helyen tárolandó, és 3 napon belül fel kell használni.
 Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet.
Vissza a smoothiek, levesek kategóriába

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.05.03
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "SmoothieDog Lóhús smoothie allergiás kutyáknak 250 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: