Betöltés...

Automata etető kutyáknak és macskáknak, etetőhang, adagolókapacitás 6x70gr, digitális kijelzővel

Ár: 17.099 Ft

Műszaki adatok:

Ételtál űrtartalma: 6x70g
Méretek: 30x30x7cm
Anyaga: nem mérgező műanyag
Az adagolót csak száraz élelmiszerekhez tervezték
Az etetés során egy hang hallható, amely az étkezéshez kapcsolódik
3xAA tápegység (nem tartozék)
Hangjelzés

Ha olyan háziállata van, amelynek néha hosszú ideig egyedül kell otthon maradnia, az élelmiszer-automata hasznos lehet. Ezzel a tartozékkal biztos lehet benne, hogy négylábú barátjának elegendő étele és vize van egy kicsit hosszabb ideig. Többé nem kell aggódnia, hogy a megfelelő időben osztja-e ki az ételt, amíg távol van, az adagoló megteszi Ön helyett.
A kutyája vagy macskája számára készült automatikus szárazeledel-adagoló tökéletes módja kedvence rendszeres etetésének. A pontos programozó lehetővé teszi, hogy 6 egymást követő adag 1min-24h adagolási intervallumot állítson be. Így kedvence a gazdi távollétében is rendszeresen étkezhet.

Biztosítson rendszeres étkezést kedvence számára távollétében
Az énekesmadarak felhívják kedvencét, amikor eljön az ideje egy másik étkezésnek
Védelem kedvence sérülése ellen
A pontos programozó lehetővé teszi, hogy intervallumokat állítson be 6 egymást követő adag adagolás között 1 perc és 24 óra között.
Egyszerű tisztítás a kivehető elemeknek köszönhetően
A rendszeres etetés biztosítja a kisállatát. kisállat rendkívül pozitív hatással van az élelmiszer emésztésére, és megakadályozza a szabálytalan táplálkozás által okozott nemkívánatos betegségeket.

Az adagoló 6 szobával rendelkezik, amelyek kapacitása 70 g. A kisállat étrendje kiegyensúlyozott és változatos lesz.  Amikor kinyitja az ételrekeszt, a tál "bejelenti". Ez egy madárcsicsergés hangja. Az adagoló minden része eltávolítható a könnyű tisztítás érdekében.

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Automata etető kutyáknak és macskáknak, etetőhang, adagolókapacitás 6x70gr, digitális kijelzővel" című hirdetést látja. (fent)