Betöltés...

Felvarrt kutyabiléta

Ár: 1.500 Ft

Felvarrt kutyabiléta
Termékinformáció:
✔ kutyusod neve és telefonszámod szublimációs technológiával kerül rá
✔ A terméket a nyakörvre vagy hámra varrjuk fel, így nem tudja elhagyni kedvenced a bilétát

Sokan úgy gondolják, a kutyabiléta felesleges, mivel a kutyák chipezése kötelező. A biléta legfőbb funkciója a kutyus azonosítása, ha elveszne, - mivel nem mindig található rögtön olyan hely, ahol a chip leolvasásával kideríthetők a Gazdi adatai - így elveszés vagy szökés esetén kedvencünk gyorsan haza tud kerülni, ezzel elkerülhető a napokig-hetekig tartó csavargás, illetve a menhelyek és különböző barátságtalan kutyatelepek megkeresése, és az ezekkel járó idegeskedés.

Az általunk készített felvarrt kutyabiléta a legkevésbé sem zavarja a kutyát, ám mivel minden fontos adat szerepel rajta, a kutyus szökése, elvesztése esetén a megtaláló gyorsan értesíteni tudja a családot. A bilétára kerülő adatokat tartós szublimációs eljárással visszük fel egy szalagra, ezt varrjuk rá a nyakörvre.

Fontos információ, hogy mivel személyre szabott, egyedi termék, ezért csak előre fizetéssel vásárolható meg, illetve hibásan megadott adatok miatt nem tudjuk kicserélni a bilétát!

A felvarrt biléta a nyakörv ugyanazon részére kerül felvarrásra, így előfordulhat, hogy a fém csúszó, amivel a nyakörv méretét állítod pont takarja egy részét, mivel nyakörveink mérete széles skálán állítható, és kutyusod nyakmérete is változhat az évek során. 

Tekintsd meg további kutyabiléta kínálatunkat, és rendelj webshopunkból DogleDesign termékeket.

Youtube-on videón is megtekinthető.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Ékszer
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Felvarrt kutyabiléta" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: