Betöltés...

Patpet T150 elektromos kiképző kutyanyakörv SMART

Ár: 30.462 Ft

A Patpet T150 elektromos kutyakiképző nyakörv megfelel az összes kutyafajta számára 5 kg felett. Rendelkezik hangjelzés, rezgés és impulzus korrekcióval, melyek ereje 5 szinten állítható. A nyakörv hatótávolsága 500 méteres és a készülékkel egyszerre 2 kutya is képezhető (további nyakörv megvásárlásával). A nyakörv újratölthető akkumulátorral és megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva.
 
 
 
 A Patpet T150 kiképző nyakörv hatótávolsága 500 méter, rendelkezik hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekciókkal. A rezgések és impulzusok ereje 5 szinten állítható. A készülék kiválóan alkalmas a hétköznapi kutyaképzéshez, USB kábel segítségével újratölthető. Vízálló anyagból készült, melynek köszönhetően ellenáll enyhébb esőnek és hónak, azonban vízbe nem meríthető. Az ergonomikusan kialakított adókészülék LCD kijelzővel lett ellátva. Az adókészüléken az összes funkciónak külön gombja van, mely rendkívül megkönnyíti a készülék használatát. A készülékkel egyszerre akár 2 kutya is képezhető, további vevőkészülék megvásárlásával. A könnyű és kompakt méreteinek köszönhetően az adókészüléket akár a zsebében is hordozhatja.

 
 
 

A működés (korrekció) típusa
A Patpet T150 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. Az impulzus és a rezgések ereje 5 szinten állítható, melynek köszönhetően alkalmas az összes kutyafajta részére.
 

Hatótávolság
A Patpet T150 kiképzőnyakörv hatótávolsága 500 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).
 

Energiaellátás
A Patpet T150 vevő- és adókészüléke cserélhető és újratölthető Li-ion akkumulátorral lett ellátva, melynek kapacitása 650 mAh. A QuickCharge technológiának köszönhetően a készülék 2 órán belül feltöltődik. 
 

A vezérelhető kutyák száma 
További vevő megvásárlásával a Patpet T150 nyakörv bővíthető akár 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.
 
Kijelző
A Patpet T150 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: kiválasztott funkció, korrekció ereje, a képzett kutya, energiaszint. 
 
Vízállóság
A Patpet T150 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző eszköz IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik.
 

A nyakörv hossza
Az állítható nejlon nyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Maximálisan 75 cm-es nyakkerületig felel meg. A nyakörv szükség szerint rövidíthető.
 
Súlya és méretei
Az adókészülék szélessége 4,5 cm, magassága 12 cm, a mélysége 2 cm és a súlya 55 g. A vevőkészülék szélessége 3,5 cm, magassága 5,5 cm, a mélysége 2,5 cm és a súlya 45 g. 
űszaki paraméterek
Hatótávolság 500 m
Impulzus ereje 5
Rezgés ereje 5
Tápellátás újratölthető
Funkció - korrekció impulzus + rezgés + hangjelzés
Vízállóság vízálló
Kijelző LCD megvilágított
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Az ár egy kutya esetében érvényes, több kutya esetén az ár eltérő.

Kérjük, hogy azok pontosítása érdekében hívja ügyfélszolgálatunkat.

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?
a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne
Milyen kutyafajta számára
Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak,Közepes testű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Póráz, nyakörv
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Patpet T150 elektromos kiképző kutyanyakörv SMART" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: