Betöltés...

Surker SK-910 csendes működésű, akkumulátoros kisállatszőr nyíró készülék - 3-6-9-12 mm cserélhető fejekkel (BBL)

Ár: 11.990 Ft

Képesített kutyakozmetikusok és otthoni kutyatulajdonosok figyelem!



Ha Ön is szeretné otthonában kényelmesen és könnyen elvégezni kedvence szőrének rendben tartását, akkor a Surker SK-910 kisállatszőr nyíró készülék tökéletes választás lehet Önnek! Ezzel az eszközzel nem csak időt és pénzt takaríthat meg, de a kutyája is sokkal kényelmesebben érezheti magát a nyugodt és csendes vágásnak köszönhetően.
A Surker SK-910 kisállatszőr nyíró készülék egy könnyű és ergonomikus kialakítású készülék, amelynek használata nagyon egyszerű és kényelmes. Az USB 5V-os töltéssel gyorsan feltöltheti a készüléket, és már használhatja is azt a kedvencének szőrének vágásához. A 8 órás töltési idő után, a LED jelzőfény jelzi a töltés állapotát. Ezzel a készülékkel akár 50 percig is dolgozhat, így nem kell aggódnia, hogy a vágás közben lemerülne az akkumulátor.
A Surker SK-910 kisállatszőr nyíró készülék cserélhető fejekkel rendelkezik, amelyek 3-6-9-12 mm hosszúságúak lehetnek. Így a különböző szőrtípusokhoz és a kívánt vágáshoz könnyedén kiválaszthatja a megfelelő fejet. A készülékhez tartozik egy tisztító kefe és kenőolaj is, így könnyedén karbantarthatja a készüléket és hosszú élettartamot biztosíthat neki.
A Surker SK-910 kisállatszőr nyíró készülék nagyszerű választás minden kutyatulajdonosnak, aki szeretné otthonában kényelmesen és professzionális színvonalon ápolni kedvencét. Takarítson meg időt és pénzt, és biztosítsa kutyája kényelmét a nyugodt és csendes vágásnak köszönhetően. Vásárolja meg a Surker SK-910 kisállatszőr nyíró készülék most, és élvezze a könnyű és kényelmes szőrvágást otthonában!









Termékjellemzők:

Töltés: USB 5V
Töltési idő: 8 óra
LED jelzőfény a töltés állapotához
Használati idő: kb 50 perc
Cserélhető fejek: 3-6-9-12 mm
Tisztító kefe és kenőolaj

Előnyök:

Könnyen használható és ergonomikus kialakítású
Gyorsan feltölthető USB 5V-os töltéssel
Csendes működés, kényelmes vágás a kedvencének
Megtakaríthatja az időt és a pénzt a kutyakozmetikusokkal szemben
Cserélhető fejekkel a kívánt hosszúság beállítható
A tisztító kefe és kenőolaj könnyű tisztántartást tesz lehetővé.
















Videó a termékről:

https://www.youtube.com/watch?v=L2-2-oHXwrY

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Nyírógép
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Surker SK-910 csendes működésű, akkumulátoros kisállatszőr nyíró készülék - 3-6-9-12 mm cserélhető fejekkel (BBL)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: