Betöltés...

PetSafe Current itatókút

Ár: 25.003 Ft

PetSafe Current itatókút .
A kompakt PetSafe Current műanyag itatókút, folyamatos vízkeringéssel, egészséget nem károsító műanyagból készült (Bisfenol A mentes). Az aktív szénszűrő jelentősen növeli a víz minőségét. A két fogantyúnak köszönhetően a tál könnyen kezelhető és egyszerűen tisztítható. A mellékelt burkolat megvédi a szivattyút a kíváncsiskodó kisállatoktól, melynek köszönhetően nyugodtan magára hagyhatja házi kedvencét. Az itatókút 3 méretben kapható.
Természetes vízszűrés .
A PetSafe Current itatókút természetes aktív szénszűrővel tisztítja a vizet. A szén hatékonyan eltávolítja a vízből a baktériumokat és egyéb káros anyagokat. Lebontja a nehézfémeket, lágyítja a vizet, eltávolítja a klórt és az esetleges kellemetlen szagokat. A szivattyú biztosítja a víz állandó körforgását, melynek köszönhetően jelentősen javul a víz minősége.Több méretben az összes házi kedvenc kényelméért .
A PetSafe Current itatókút nagyon könnyen kezelhető. A tál alsó részén található fogantyúk biztosítják az itatókút kényelmes áthelyezését. Mosogatógépben mosható (szivattyú nélkül)! A megfelelő működéshez csatlakoztassa az itatókutat a hálózathoz a mellékelt adapter segítségével.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "PetSafe Current itatókút" című hirdetést látja. (fent)