Betöltés...

Jutalomfalat adagoló kisállatoknak, kamerával és mikrofonnal

Ár: 20.898 Ft

Intelligens nassolnivaló etető kamerával - PawbbyNe veszítse el a kapcsolatot kedvencével, még akkor sem, ha nincs otthon.
A Pawbby Smart Snack Feeder kamerával lehetővé teszi, hogy ne csak ellenőrizze, mit csinál a kedvence, hanem távolról is adjon neki parancsot vagy adjon neki egy falatot! A készülék kétirányú kaputelefont kínál, és egy kamerával van felszerelve, amely kiváló minőségű 1080p videót biztosít.
A termék kényelmes működtetését a Xiaomi Home alkalmazás teszi lehetővé.Kiváló minőségű képMost bármikor ellenőrizheti, hogy mit és hogyan csinál kedvence.
Az etető beépített kamerával rendelkezik, amely részletgazdag 1080p videót képes biztosítani akár 20FPS sebességgel.
Mi több, a 130° széles látószögű lencse nagyobb látómezőt garantál.
További bónuszként az infravörös technológia lehetővé teszi, hogy a készülék még éjszaka is tiszta képeket élvezhessen.Beépített kaputelefonSzemléli, hogy kedvence olyat tesz, amit nem kellene, például megpróbálja megenni az asztalon hagyott sütiket? Most bárhol is vagy, szólhatsz neki, hogy ne tegye! Az etető beépített hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy bármikor visszaszóljon kedvencének, hívja őt, vagy például beszéljen a házban tartózkodó családtagokkal.Játsszon kedvencével távolrólAz otthonától távol van, de szeretne játszani kedvencével? Most már lehetséges! Csak kapcsolja be az alkalmazást, és hívja fel kedvencét az etetőn keresztül.
Amikor kedvence közelebb jön, koppintson a "Trükk" gombra, és jutalmazza meg egy falattal! Játsszon kedvencével, és gyakoroljon vele trükköket - mindezt a távolból!Őrizze meg a legértékesebb pillanatokatAz etető kamerája megörökítette kedvencét valamilyen imádnivaló pózban? Vagy talán sikerült valami vicceset rögzítened a segítségével? Ne hagyja, hogy az ilyen különleges videók valahol elveszjenek! A készülék lehetővé teszi a videók mentését microSD memóriakártyára, felhőbe, valamint NAS-on keresztül.
Lehetőség van arra is, hogy a felvételeket valós időben megossza barátaival.Egyszerű használatNincs többé problémás és időigényes készülékbeállítás.
A Pawbby feeder rendkívül egyszerűen használható.
Mindössze annyit kell tennie, hogy bedugja és WiFi-n keresztül párosítja! Használata sokkal egyszerűbbé teszi a Xiaomi Home alkalmazással.
Segítségével például valós időben láthatja a kamera előnézetét, és megjutalmazhatja kedvencét egy kis falattal.
Emellett hasznos értesítéseket is kaphat.Gondosan átgondolt kialakításA készülék tetején egy speciális gomb található, amellyel könnyedén kinyithatja az etetőt és újratöltheti a rágcsálnivalókat.
A termék emellett nagyon könnyen tisztítható.
Csak törölje le egy nedves ruhával, majd szárítsa meg! Ráadásul a széles, rögzített kábellel ellátott talp nagyobb stabilitást biztosít az etetőnek - nem kell attól tartania, hogy felborul!
Márka
Pawbby
Név
Pawbby Dog Camera &; Treat Cam kutyakamera &; Treat Cam
Modell
MG-PSM001EU
Szín
Fehér
Bemenet
DC 5V 2A
Névleges teljesítmény
10W
Kamera
1080p HD, 130°, infravörös technológia (Éjszakai látás)
Kétirányú hang
Igen, beépített hangszóró és mikrofon
Vezeték nélküli csatlakoztathatóság
IEEE Wi-Fi (802.11 b/g/n) 2,4 GHz-es frekvencián
Típusú kezelések
5-8 mm átmérőjű száraz rágcsálnivalók
Fájlok tárolása
MicroSD kártya (kapacitás min.
16 GB, max.
64 GB, 10-es vagy jobb osztályú)
Méretek
175 x 92 x 249mm
Súly
1,2 kg
Kábel hossza
2m
Alkalmazás
Xiaomi Home

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 62 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Jutalomfalat adagoló kisállatoknak, kamerával és mikrofonnal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: