Betöltés...

Reedog Smart Bowl automata etetőtál kutyáknak macskáknak, automatikus adagolók

Ár: 25.039 Ft

A Reedog Smart Bowl egyedülálló modern automata tál kutyáknak és macskáknak, infravörös érzékelővel az automatikus nyitáshoz. Amint házi kedvence megközelíti az etetőtálat, a tál 1 másodpercen belül automatikusan kinyílik és újra bezáródik, miután távolodik a táltól. A tartós anyagból készült tál könnyen mosható, jól áttekinthető kijelzővel lett ellátva, mely mutatja az akkumulátor energiaszintjét. A Reedog etetőtál mindig friss, illatos tápanyagot és tiszta vizet biztosít.A Reedog Smart Bowl egyedülálló modern automata tál kutyáknak és macskáknak, infravörös érzékelővel az automatikus nyitáshoz. Amint házi kedvence megközelíti az etetőtálat, a tál 1 másodpercen belül automatikusan kinyílik és újra bezáródik, miután távolodik a táltól. A tartós anyagból készült tál könnyen mosható, jól áttekinthető kijelzővel lett ellátva, mely mutatja az akkumulátor energiaszintjét. A Reedog etetőtál mindig friss, illatos tápanyagot és tiszta vizet biztosít.
Legfőbb funkciók:

Modern design – a tál nem csupán funkcionális, de rendkívül modern és beilleszkedik az összes háztartásba
Automatikus nyitás - az infravörös érzékelő biztosítja a fedél automatikus kinyílását (1 másodpercen belül) és záródását
Az összes házi kedvencnek - a tál alkalmas macskáknak, kistestű és közepes testű kutyáknak
Minőségi anyag - a tál ABS műanyagból készült, mely ellenáll a karcolásoknak és a szennyeződésnek. A műanyag burkolat átlátszó polikarbonátból készült, mely alatt az élelmiszer látható. A beépített, rozsdamentes acéltál karbantartása nem igényes
LCD kijelző - áttekinthető kijelző nagyméretű számokkal, mely mutatja az akkumulátor energiaszintjét
Kapacitás - 350 ml víz, 160 g tápanyag (száraz vagy nedves)
Akkumulátor élettartama 5 nap - újratöltés 3 óra




Hogyan működik a Smart Bowl etetőtál?
A Smart Bowl a beépített infravörös érzékelőnek köszönhetően nyílik és záródik. Amint háziállata megközelíti a tálat, automatikusan kinyílik 1 másodpercen belül és mindig friss, illatos tápanyagot vagy vizet kínál. Amint a kutya / macska elhagyja az infravörös érzékelő területét, a tál automatikusan bezáródik és a száraz vagy nedves táp frissen marad, védve a portól, rovaroktól.



Macskáknak és kistestű kutyáknak!
A Reedog Smart Bowl macskáknak és kis- vagy közepes testű kutyáknak felel meg. A tál mérete 21 x 17 x 9,2 cm, súlya 570 g. Kis méretének köszönhetően a tál utazásra is alkalmas, könnyedén becsomagolhatja egy táskába. Ennek köszönhetően utazás során is mindig friss tápanyaggal jutalmazhatja négylábú kedvencét.



Minőségi és kifinomult anyag!
A fehér, modern tál kiváló minőségű, vízálló anyagból készül, amelyek friss és illatos állapotban tartják a tápanyagot. A tál konstrukciója ellenáll a szennyeződésnek és karcolásoknak, továbbá tökéletes védi a táplálékot a portól. A tál alsó része gumírozott, mely megakadályozza a tápanyag véletlenszerű kiszóródását vagy a víz kiömlését. A gumírozott réteg szinte leszögezve tartja a fémtálat! A műanyag burkolat átlátszó polikarbonátból készült és az élelmiszer könnyen látható alatta. A beépített tál rozsdamentes acélból készült, mely könnyen mosható. 350 ml víz vagy 160 g tápanyag tárolására képes.



Hosszú élettartamú akkumulátor!
Az edény akkumulátorának kapacitása 2000 mAh, mely 3 órán át tartó teljes feltöltést követően, akár 5 napig is működőképes. A tál feltöltése a csomagban található töltőkábel segítségével történik. A kiválóan áttekinthető LCD kijelző mutatja az akkumulátor kapacitását, mellyel jelzi, mikor szükséges újratölteni.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 46 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Reedog Smart Bowl automata etetőtál kutyáknak macskáknak, automatikus adagolók" című hirdetést látja. (fent)