Betöltés...

Bengáli Macska

Macska rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Bengáli

3 találat - 1/1 oldal
rss
Eladó két éves Bengáli fajtiszta törzskönyvezett lány nem ivartalanított macska családi okok miatt (gyermekem allergiás lett a macskaszörre) kizárólag leinformálható helyre. Ár megegyezés szerint.
Dátum: 2016.02.01
Súlyos betegség miatt sajnos meg kell válnunk 8 éves fajtatiszta bengáli cicánktól. Szeretnénk olyan megbízható gazdit találni számára, aki elkíséri őt a további élete során, tisztában van a fajta...
Dátum: 2016.01.31
Eladó extra minőségű barna rozettás, különleges mogyoró-arany színvilágú, faszén (wild agouti) génhordozó bengáli kislány cica, luxus kedvencnek vagy akár tenyésztésre is hozzánk hasonló nézetű...
Dátum: 2015.11.19

Elveszett, eladó és ingyen elvihető macska (cica) hirdetések!

Cicahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt cicák, macskák találhatóak, de elveszett cicák, és macskaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: macskatenyésztők, cicatulajdonosok, kereskedők, és cicájukat kereső gazdik.

TIPP: Macskavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, idejében gondoljon arra is, hogy a családban nem-e allergiás valaki a cicára (macskaszőrre).