Betöltés...

Ön nem kap jelenős visszatérítéseket a vásárlásai után???

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Az MLM rendszerben dolgozók nagyon elkötelezettek tudnak lenni a forgalmazott termékeik iránt, én is így voltam vele mint Ön 15 éven keresztül de ez nem gond, mert a rendszerünk engedi, hogy bárki termékforgalmazói MLM rendszerrel foglalkozzon. Általában az ÁSZF-jük nem ad lehetőséget arra, hogy más MLM rendszerben is tevékenykedjenek, de ez nem gond, mert a mi rendszerünk Affiliate rendszer, amely 95%-ban másképp működik. Nem biztos, hogy mindenkinek kellenek a termékeik, viszont az biztos, hogy mindenki, akikkel kapcsolatba kerülnek, esznek, ruházkodnak, tankolnak, stb. Sőt ők maguk, az MLM-esek is!Vásárol minden hónapban a maga és a családja számára például élelmiszert, üzemanyagot, vegyi árut, ruhát, stb? Ön nem kap jelenős visszatérítéseket a vásárlásai után??? Amikor a pénztárnál fizet egy kereskedőnél, vagy szolgáltatónál, akkor a kezéből kiadott pénzt szeretné viszontlátni, vagy inkább véglegesen lemond róla? Tudok Önnek ajánlani egy lehetőséget, aminek a segítségével többek között, a fenti említett vásárlások során visszatérítésekre tehet szert és visszakaphatja az elköltött pénzének akár 66%át, hiszen az év 365 napján akciósan tud vásárolni! Minden MLM-es úgy adja elő az üzletét, hogy sokat lehet keresni a valóság az, hogy csak töredékük keresi meg azt a jövedelmet, amit szeretnének. Nem kell, hogy abbahagyják a tevékenységüket, de mivel a jövedelmük is nagyon korlátozott, a mi lehetőségeinknek a töredéke, és ha már úgyis sok emberrel találkoznak, akkor csinálhatják a tevékenységüket sokkal okosabban is, hiszen a jó termékek mellett sokaknak fontos a jövedelem is. Egyedileg megnézzük a kapcsolati körüket, és felmérjük a lehetőségeiket. A rendszerünk egy olyan segítő program, amely jelentős lehetőséget nyújt azoknak, akik ebbe a körbe tartoznak!
"Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!"

Üdvözlettel: Rózsa László életvezetési tanácsadó
E-mail cím: rozsabusiness@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Hatvan
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Munkakör: MLM
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
 
Eddig megtekintették 783 alkalommal

Alkalmi munka rovaton belül a(z) "Ön nem kap jelenős visszatérítéseket a vásárlásai után???" című hirdetést látja. (fent)