Betöltés...

A negyveneseknek hosszabb aktív életre kell berendezkedni!

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Még mindig nem foglalkozik a jövőjével? Még mindig nem érdekli mi lesz Önnel 10-15 év múlva? Már a csapból is ez folyik!
Egyre kevesebb lesz a nyugdíj!

Ha Ön nem abba a jövedelem osztályba tartozik, amelyikbe szeretne, akkor keressen bizalommal, mutatok egy utat, amellyel elindulhat felfelé, eladások, befizetések, megtakarítások nélkül!!!!

Törzsvásárlói Rt.-hoz keresünk Tudatos Vásárlási Tanácsadó szakmai referens munkatársat.
Akár másodállásban is végezhető tevékenység.
Díjmentes, teljes körű magas színvonalú átképzést biztosítunk.

Feladat: Magánszemélyeket és cégeket informálni arról, hogyan tudnak tudatosan és felelősen vásárolni, ott, ahol eddig, azt, amit eddig, hogyan tudnak jelentős visszatérítéseket kapni készpénzben.

Természetesen a program tudatos lépéseket igényel, de maga a konkrét munka valójában ugyan az, amit amúgy is meg tesz az ember egész élete során, teljesen mindegy, hogy mivel foglalkozik, csak nem tudatosan teszi, és főleg nem keres belőle pénzt.

Karrierlehetőség:
kiemelkedő, teljesítményarányos jövedelem
életpálya program
szakmai oktatások
biztos háttér
gépkocsi támogatás 
bónuszok

Az emberek nagy része elvet minden megoldást, amellyel kikerülhetne a mély gödörből. Pedig nevetségesen egyszerű!
Túl sokan élnek a létminimum alatt! Tízből négy magyar a létminimum alatt él. Túl nagy az a réteg, amely évről évre a létminimum alá kerül

Legkésőbb harmincas évei során mindenkinek szembesülnie kell azzal, hogy felelősséggel tartozik saját és esetleges családja jövőjéért, ha tetszik ha nem. Éppen ezért 30-as éveiben kell alaposan megterveznie a jövőjét pénzügyei szempontból is. Nem kifogás, hogy a jövőt senki nem látja előre, hiszen ha van egy terve, még egy bizonytalanságból eredő esetleges akadályokat is sokkal jobban fogja venni. A most negyvenes éveiben járó szendvicsgeneráció 15-20 év múlva szorult helyzetbe kerülhet, hiszen amellett, hogy a gyermekeit támogatja majd, valószínűleg részben a szüleiről is gondoskodnia kell.
A nyugdíjcélú megtakarításoknál viszont szerencsére viszonylag aktív csoportnak számítanak a negyvenesek, de ez még nem lesz elég. A mai negyveneseknek hosszabb aktív életre kell berendezkedniük és átfogó tervvel kell rendelkezniük pénzügyi jövőjüket illetően az ő nyugdíjba vonulásukkal borul meg ugyanis leginkább a felosztó-kirovó nyugdíjrendszer egyensúlya.
Idősödő nemzet, kevés fiatallal.
Ezzel párhuzamosan a pályakezdő korosztály súlya fokozatosan csökken.
Azaz egyre kevesebb aktív embernek kell kitermelnie a Ratkó-unokák generációjával óriásira duzzadó nyugdíjasok jövedelmét, ami az állami nyugdíjak csökkenéséhez vezethet.

Szendvicsgeneráció lett a 40-es
Mindez azt jelenti, hogy a mai negyvenes korosztály jóval kevesebb várható bevételből gazdálkodhat.
Jelentkezés önéletrajzzal és motivációs levéllel: rozsabusiness@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Munkakör: Otthon végezhető / Internetes
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
 
Eddig megtekintették 872 alkalommal

Alkalmi munka rovaton belül a(z) "A negyveneseknek hosszabb aktív életre kell berendezkedni!" című hirdetést látja. (fent)