Betöltés...

A magyarok többsége aggódik váratlan élethelyzetektől!

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A munkanélküliségtől jobban félünk, mint a haláltól. A magyarok többsége aggódik valamilyen váratlan, nemkívánatos élethelyzet bekövetkeztétől. Mégsem hajlandók semmit tenni a jövőjük érdekében! Jobban féltjük szeretteinket a bajtól, mint magunkat, és nagyjából ugyanannyira tartunk egy halálos kimenetelű balesettől, mint a munkahely elvesztésétől, haláltól. Felelőtlenül csak a kifogásokat keresik!

Az okos ember előre gondolkodik, a buta a múltban él, és a még butább azt gondolja, hogy ha nem tesz semmit sem, akkor sokkal jobb lesz Neki! Sajnos ezért is sok család fog úgy élni, mint most, sok év múlva is, sőt sokkal rosszabbul!
"Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!"


Ha Ön nem abba a jövedelem osztályba tartozik, amelyikbe szeretne, akkor keressen bizalommal, mutatok egy utat, amellyel elindulhat felfelé, eladások, befizetések, megtakarítások nélkül!!!!


Annak ellenére, hogy a lakosság döntő többsége aggódik valamilyen váratlan életesemény miatt, mindössze 30 százalékuk hajlandó változtatni az életén!
Mégis sokan csak a kifogásokat keresik! Segítséget és megoldásokat nyújtunk arra is, hogy sokkal kevesebbet aggódjunk, stressz mentesebbé teheti az életünket!
Amit kínálunk:
Kiemelkedően magas havi jövedelem, Folyamatos szakmai fejlődési lehetőség
Életpálya program

Feladat: Az embereket és a cégeket informálni arról, hogyan tudnak tudatosan és felelősen vásárolni, ott, ahol eddig, azt, amit eddig, hogyan tudnak jelentős visszatérítéseket kapni készpénzben.
Természetesen a program tudatos lépéseket igényel, de maga a konkrét munka valójában ugyan az, amit amúgy is meg tesz az ember egész élete során, teljesen mindegy, hogy mivel foglalkozik, csak nem tudatosan teszi, és főleg nem keres belőle pénzt.

Jelentkezés önéletrajzzal és motivációs levéllel: rozsabusiness@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Ceglédbercel
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Munkakör: Otthon végezhető / Internetes
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
 
Eddig megtekintették 742 alkalommal

Alkalmi munka rovaton belül a(z) "A magyarok többsége aggódik váratlan élethelyzetektől!" című hirdetést látja. (fent)