Betöltés...

Megbízható munkatársakat keresek valós otthoni munkára

Ár: 30.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Üdvözöllek!!
Megbízható,talpraesett munkatársakat keresek otthoni munkavégzésre. Elsősorban Kismamákat,Gyesen,Gyeden lévő Anyukákat,Diákokat,Nyugdíjasokat,vagy akár Főállásban dolgozó munkatársakat várok.
Én is pár évvel ezelőtt,pontosan 4 éve találtam rá erre a fantasztikus kiegészítő munkára,amikoris az akkori főállásom mellé kiegészítő munkát kerestem. Életem legjobb döntése volt,ma már itthonról dolgozom,3 hetente napra pontosan fizetést kapok,és a 3 gyermekemet maximálisan el tudom látni.
Hogy mi a feladat?
3 hetente megjelenő új katalógusunkat megmutatni a barátaidnak,rokonaidnak,munkatársaknak,stb.Összeszedni tőlük a rendelést,amit aztán Te,a saját tanácsadói oldaladon megrendelsz. 20%-os azonnali jövedelmed van.Nincs kezdőcsomag,nincs regisztrációs díj,nincs kötelező vásárlási minimum!!! Viszont van, 100%-os garancia minden egyes termékre,ajándékok,és van napra pontosan 3 hetente fizetés,ha szeretnéd Te is idővel a főállásodnak tudni ezt a tanácsadói munkát. A cégünk egy fantasztikus Start programmal kedveskedik az új munkatársainak,ehhez mindössze 3 egyszerű lépést kell teljesítened! Plusz, MOST TŐLEM IS KAPSZ AJÁNDÉKOT……Amennyiben MOST csatlakozol,és teljesíted cégünk Start programjának 1. lépését,Tőlem egy 1500 ft-os AJÁNDÉKCSOMAGOT KAPSZ!!!
További információt emailben küldök.Kérlek küld el email címedet a tájékoztatómért,ami semmilyen kötelezettséggel nem jár!!
Pappné Kinga
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Nyíregyháza
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szolgáltatás / Szépségipari
Munkakör: Otthon végezhető / Internetes
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
Extrák: jutalmak,ajándékok,nagyobb árréskedvezmény
 
Eddig megtekintették 952 alkalommal

Alkalmi munka rovaton belül a(z) "Megbízható munkatársakat keresek valós otthoni munkára" című hirdetést látja. (fent)