Betöltés...

internetes valós pénzkereset

Ár: 30.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Almási Gabriella vagyok, 5 éve foglalkozom marketinggel és most egy új lehetőségre szeretném felhívni a figyelmüket!
A nanotechnológiás eljárással készült termékek fokozottan hatékonyak

A Lavylites készítmények kizárólag természetes anyagokból készülnek, igazi különlegességük azonban az előállításukkor alkalmazott nanotechnológiás eljárás. A gyógyszer- és a kozmetikai iparban egyaránt használt vívmány, a nanotechnológia lényege, hogy az ezzel az eljárással kifejlesztett készítmények hatóanyagai a nano mérettartományban (az alapegység egymilliárdod része) képesek kifejteni jótékony hatásukat. Az emberi szervezet esetében ez a sejtszervecskéket jelenti: ezek a termékek tehát az eddigi legkisebb szinten képesek kölcsönhatásba lépni az élő anyaggal, hatásuk így sokkal erőteljesebb és biztosabb.

Ideális alternatíva azoknak, akik csalódtak a hagyományos gyógyszerekben

Nem csoda tehát, hogy a Lavylites ekkora népszerűségre tett szert szerte a világon, hiszen egyre több azon egészséges életre vágyók száma, akik a hagyományos gyógyszerekben csalódtak, a gyógyteákat és hasonló gyógyhatású készítményeket viszont nem tartják elég hatékonynak. A természet és a tudomány találkozásából született egyedülálló magyar találmány elsősorban számukra nyújt ideális alternatívát. A termékek bolti forgalomban nem kaphatók; azokat kizárólag a www.lavylites.com oldalról lehet megrendelni.
Regisztráció Weboldal: http://innovation2015.lavylites.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Bakonyszentkirály
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Munkakör: Egyéb
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Gyakornoki / Tanuló
 
Eddig megtekintették 242 alkalommal

Alkalmi munka rovaton belül a(z) "internetes valós pénzkereset" című hirdetést látja. (fent)