Betöltés...

HOBBY Terra Fix & Easy Lamp Holder - Speciális lámpatartó HOBBY Fix & Easy terráriumokhoz /magasság 30-60 cm/

Ár: 13.001 Ft

A Terra Fix & Easy lámpatartó egy speciális lámpatartó a HOBBY Fix & Easy terráriumokhoz. A Terra Fix & Easy lámpatartó alkalmas fém reflektorral, dróthálóval és más gyártók bilincslámpáival ellátott terráriumokra is. A lámpatartó fém szerkezete különösen erős és könnyen felszerelhető, ami biztosítja a Clamp lámpa megbízható rögzítését a terráriumhoz.

A lámpafoglalat fém tartóján található speciális gumigyűrűk védenek az égési sérülésektől és megakadályozzák az áram átfolyását a fémkonzolon. Ez különösen biztonságossá teszi a Terra Fix & Easy lámpatartót. A változtatható magasságállításnak köszönhetően a lámpatartó 30-60 cm magasságú terráriumokhoz alkalmas. A mellékelt hosszabbító rúddal a tartó mélyebb terráriumokhoz is alkalmas. Nincs kábelkáosz az átgondolt kábelelvezető rendszernek köszönhetően. A mellékelt 5 kábelbilincs lehetővé teszi a kábelek ügyes rögzítését a lámpatartóhoz.

Csomag tartalma:
1 x alaplemez tartókonzol
2 x menetes rúd
1 x felső tartókonzol
2 x műanyag csavar
1 x rögzítő anya
1 x menetes rúdvég
1 x összecsukható kar
5 x kábelcsipesz
2 x gumiütköző a fém tartó rögzítéséhez
1 x fém tartó az árnyékoló rögzítéséhez
2 x gumi tömítőgyűrű az árnyékoló rögzítéséhez

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kellékek / Dekoráció
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Akvárium, akvarisztika rovaton belül a(z) "HOBBY Terra Fix & Easy Lamp Holder - Speciális lámpatartó HOBBY Fix & Easy terráriumokhoz /magasság 30-60 cm/" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: