Betöltés...

TRÓFEA PONTY FALRA SZERELHETŐ 56CM

Mindenki vágyik egy olyan rekord fogásra, melyre egész életében emlékezni fog!Ha ezt a fogást kipreparálva a lakásunk ékességévé tesszük, egy igazi trófeát kapunk. Ilyen trófea tulajdonosai lehetünk ennek a Pontynak a megvásárlásával, mely tökéletes választás ajándéknak is egyben. Ha van horgász ismerős a családban, vagy a baráti társaságban biztosan örülni fog egy ilyen szerzeménynek.Ha az illető horgász és ritkán fog halat, ajándékozhatjuk neki azzal a mottóval is, hogy ha már ő nem tud, fogtunk mi neki egy halat!Anyaga egy speciális műanyag, mely igen rideggé, üveghez hasonlóvá teszi, ám mégis sokkal kevésbé sérülékeny, mint az üveg. Tökéletes, élethű mintázata a megtévesztésig hasonlít vízben élő rokonára, éppen ezért kedvelik olyan sokan.MINDEN EGYES DARABOT, NAGY ODAFIGYELÉSSEL, KÉZZEL FESTENEK MEG!!!Minden asztali változat egy olyan tartóval rendelkezik, melybe belehelyezve stabilan megáll a halunk és paramétereinél fogva a legkevesebb részt takarja ki a trófeánkból.Ne habozzunk a beszerzésével, nehogy elússzon életünk legjobb fogása!

Tovább
Adatlap
Ár: 19.590 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2017.01.12
Eddig megtekintették 10 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

TRÓFEA PONTY FALRA SZERELHETŐ 56CM
Lehetőségek
Megosztók

Ajándéktárgyak rovaton belül a(z) "TRÓFEA PONTY FALRA SZERELHETŐ 56CM" című hirdetést látja. (fent)Ajándéktárgy börze, ötletek

Az ajándéktárgy online apróhirdetési rovatban eladó ajándéktárgy hirdetések között böngészhet - ajándék ötlet céljából is érdemes szétnézni.

TIPP: Vadász rovatunkban lehetnek még olcsó vadász ajándéktárgyak, Ingyen elvihető, vagy állat rovatunkban kiscicák és kiskutyák várják gazdijukat.