Betöltés...

Night fishing is not a crime (EN text) 7x7cm - matrica

Kiváló minőségű matrica beltérre és kültérre egyaránt. Díszíthetjük autónkat dobozunkat vagy más dolgokat, csak a fantáziánk szab határt.FIGYELEM!! Tisztísd meg a felület ragasztás előtt és várd meg hogy meg száradjon a felület! A matricát sima felületre tervezték!High-quality stickers with a fishing motive designed for using indoors as well as outdoors, so all anglers can decorate their cars, accessory boxes or other things, there are no limits for you fantasy! Warning: Clean the surface carefully and let it get dry before sticking. The sticker is designed for flat surface.Magas minőségű horgászati motívumú, kültéri és beltéri matricák. A segítségükkel minden horgász feldíszítheti autóját, kellékes dobozát stb. A fantáziának nincs határa!1./ A horgász fekete sziluettjét ábrázoló matrica transzparens alapon, a nyomtatás határaihoz közel levágva, ami kiküszöböli a hordozható fólia segítségével történő igényes ragasztást. Hozzávetőleges méret: 7 x 7 cm.2./ A horgász fehér sziluettjét ábrázoló matrica (a feketével megegyező formatervezés) transzparens alapon, a nyomtatás határaihoz közel levágva, ami kiküszöböli a hordozható fólia segítségével történő igényes ragasztást. Hozzávetőleges méret: 7 x 7 cm.3./ Az aktuális témának szentelt Night fishing is not a crime matrica. Teljes színű nyomtatás. Méret: 7 x 7 cm, sugarak a sarkakon.4./ Fogd ki és engedd el feliratú matrica minden sporthorgász számára. Teljes színű nyomtatás. Méret: 7 x 7 cm, sugarak a sarkakon.Figyelmeztetés: Az alapot ragasztás előtt tisztítsa meg és hagyja kiszáradni. A matrica sima felületekre alkalmas.

Tovább
Adatlap
Ár: 307 Ft
 
Feladás dátuma: 2017.02.21
Eddig megtekintették 42 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Night fishing is not a crime (EN text) 7x7cm - matrica
Lehetőségek
Megosztók

Ajándéktárgyak rovaton belül a(z) "Night fishing is not a crime (EN text) 7x7cm - matrica" című hirdetést látja. (fent)Ajándéktárgy börze, ötletek

Az ajándéktárgy online apróhirdetési rovatban eladó ajándéktárgy hirdetések között böngészhet - ajándék ötlet céljából is érdemes szétnézni.

TIPP: Vadász rovatunkban lehetnek még olcsó vadász ajándéktárgyak, Ingyen elvihető, vagy állat rovatunkban kiscicák és kiskutyák várják gazdijukat.