Betöltés...

Ruhhy üveg malacpersely

Ár: 4.790 Ft


MEGTAKARÍTÁS TANULÁSA - a malacka nagyszerű módja annak, hogy megtanulják, hogyan kell pénzt megtakarítani, mind a gyermekek, mind a felnőttek. Segíthet az egészséges pénzügyi szokások kialakításában és türelemre taníthat.
ÜVEG / ÁTLÁTSZÓ - az átlátszó malacperselyben látható a pénz mennyisége. Ez segíthet a kiadások ellenőrzésében és a pazarlás megelőzésében. A malacperselybe dobott pénz azt jelenti, hogy addig takarékoskodsz, amíg el nem törik.
AJÁNDÉKBA - a malac formájú üveg malacpersely tökéletes ajándék vagy ajándéktárgy lehet, különösen a gyermekek számára. Ez egy praktikus ajándék, amely megtaníthat a megtakarításra és a pénz értékének tiszteletben tartására.
DEKORÁCIÓ - a malac alakú malacperselyek nemcsak praktikusak, hanem dekoratívak is. Diverzifikálhatják a belsőépítészetet és bájt kölcsönözhetnek a helyiségeknek.


MŰSZAKI ADATOK



anyag: üveg
szín: átlátszó
méretek: - üveg - üveg 12,5 x 18,5 x 12 cm
súly: 189 g
súly csomagban: 321 g



A malac alakú malacpersely a pénzgyűjtés népszerű és hagyományos módja. Ez egyfajta tárolóedény, amelyet érmék vagy bankjegyek gyűjtésére használnak. A malac átlátszó üvegből készült, így mindig ellenőrizni tudja az érmék mennyiségét. Minden elem, mint például a malac arca, lábai, fülei és farka a részletekre odafigyelve készült.


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Ajándéktárgyak rovaton belül a(z) "Ruhhy üveg malacpersely " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: