Betöltés...

Köszönöm citrin angyal karkötő

Ár: 1.199 Ft









A számotokra állítottunk össze egy kedves ajándékot, szeretettel!

 

A karkötőt a kártyával együtt kapjátok meg!



A köszönő csomag tartalma: 1 db karkötő; 1 db köszönő kártya
 

Ez a karkötő remek meglepetés lehet bárkinek, akit szeretnél megajándékozni.
 

A laminált kívánság kártya mérete 110×80 mm.
Az angyalok szerint, ha mindenki megtanulna kérdések, kételyek nélkül bízni az ösztöneiben, a világ sokkal békésebb hely lehetne. Bízz magadban, és válaszd ki saját védőangyal vagy segítő angyalodat! A megérzés útba igazító, és nem megmagyarázó rendszer. Tanulj meg tehát bízni az ösztöneidben anélkül, hogy mindig keresnéd a magyarázatokat, a visszaigazolást.

Ez a karkötőnk tökéletesen antiallergén, így fémre érzékenyeknek is bátran ajánljuk.

A medál mérete: 28×20 mm. A valódi ásvány angyal medál fém akasztó részét acélból / orvosi fémből készítettük. Az angyalka szárnya akrillból készült. Az angyalka fejét, és testét valódi 8 mm-es citrin ásvány gyöngyök alkotják.

A karkötő microcord zsinóros kivitelének köszönhetően minden méretű csuklón kényelmes viselet. Speciális csúszócsomók segítségével van elkötve a zsinór, így méretre tudod igazítani. Fontos, hogy óvatosan húzd a zsineget a csomókon keresztül.

A karkötő 14, és 20 cm-es csuklóméret között állítható. A microcord zsinór nagyon tartós, és könnyű nylon anyag, átmérője 1,7 mm.
 

Amit a citrinről érdemes tudnod:
A citrin a sárgának szinte mindenféle színárnyalatát felvonultathatja. Az ásvány akkor keletkezik, amikor a kvarcot enyhe radioaktív sugárzás éri. Ritka kőről lévén szó, az értéke magas, gyakran árulnak hevített ametisztet citrin néven. 

Lelki gyógyhatása: 
A citrin védelmezi és megtisztítja auránkat, eltávolítja a negatív energiákat, pozitív, örömteli rezgéseket áraszt. A negatív érzelmeket átalakító hatásának köszönhetően segít a problematikus kapcsolatok helyrehozásában. Megteremti a frissesség és biztonság érzését. Erősíti az intuitív oldalunkat, a szellemi érzékenységünket, koncentrációt és tetterőt. Támogatja a rugalmas döntéshozatalt, és segítségével reálisabban felmérhetjük a valós helyzetet. A napfonat csakrára kifejtett hatása révén nyugalmat biztosít. Megértést és bölcsességet teremt, támogatja a bennünk rejlő örömöt és optimizmust. Motivációt ad és bölcsességet, hogy hibáinkból tanulhassunk. Segít elfogadni önmagunkat. 

Testi gyógyhatás: 
A citrin a gyomor és a belek problémáin segít. Ösztönzi az emésztőszervek és belső elválasztású mirigyek tevékenységét. Hatással van a hasnyálmirigyre is, így jó cukorbetegség ellen. Csökkenti a koleszterinszintet. Mivel segíti a méreganyagok kiválasztását, így használhatjuk méregtelenítő kúrák során. 

Hozzárendelt mágikus hatás:  Vonzza a gazdagságot és sikert. 

Csillagjegyei: Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Bak 

Csakrái: Napfonatcsakra, Torokcsakra 

 

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.22
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ajándéktárgyak rovaton belül a(z) "Köszönöm citrin angyal karkötő" című hirdetést látja. (fent)