Betöltés...

Ruhhy Illóolaj 6 db-os készlet 10 ml

Ár: 2.690 Ft


6 KÜLÖNBÖZŐ ILLAT - az egész készlet 6 különböző illatot tartalmaz: eukaliptusz, narancs, teafa, menta, levendula és fenyő. Az összes olaj 10 ml-es palackokba van zárva.
AROMATERÁPIA - tapasztalja meg varázslatos aromáinkat egyenesen a természetből, és élvezze az illóolajok/illatolajok jótékony tulajdonságait! Teremtse meg a relaxáció, a megnyugvás és a harmónia légkörét környezetében.
SZÉLES ALKALMAZÁSI TERÜLET - az illóolajokat széles körben használják: légfrissítőkben; légpárásítókban; porszívószűrőkben; potpourriban; kandallókban; diffúzorokban; masszázs során az alapolajhoz való hozzáadás; fürdőadalék; haj vagy bőr olajozásához való hozzáadás; otthoni bőrradírokhoz való hozzáadás; kozmetikai adalék; autós légfrissítő; szaunába; a szekrényhez és a fiókokhoz.
VÍZBEN OLDÓDIK - mivel az olajok vízben oldódnak, biztonságosak még az ultrahangos párásítók számára is . Csak adjon hozzá néhány cseppet és kapcsolja be a párásítót.
MŰSZAKI ADATOK



olajok száma: 6
űrtartalom: 10 ml
illatanyagok száma: 6
flakon magassága: 6 cm
csomagolási méretek: 20.5 x 9.5 x 3 cm
súly: 382 g
súly a csomagolásban: 234 g
TARTALOM:



6 illóolaj



Az illóolajok növényekből nyert természetes aromaanyagok, amelyek az adott növényre jellemző illatanyagokat tartalmaznak. Az illóolajokat széles körben használják az aromaterápiában, a kozmetikában, a parfümgyártásban, a természetes gyógyításban és sok más területen.


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Ajándéktárgyak rovaton belül a(z) "Ruhhy Illóolaj 6 db-os készlet 10 ml " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: