Betöltés...

ELADÓ TÜZIFA KÉSZÍTŐ GÉP - FAHASÍTÓ, FŰRÉSZELŐ GÉP

Ár: 2.800.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
1000 cm3-s 3 hengeres Suzuki Maruti motorral meghajtott kombinált tüzifa készítő gép eladó. A gép egy utánfutó alvázra van felépítve, mely műszaki vizsgával nem rendelkezik. Fűrészeléskor rögzíthető a szerkezet négy darab csavaros emelő szerkezettel. Két részegységből áll a gép:

1, max 25 cm átmérőig a méter fát 700 mm átmérőjű körfűrészlappal felkuglizzuk, a kugli hossza max 40 cm. Vágás után a leeső fát egy hidraulika munkahenger által működtetett hasító berendezés, mely késmagasság állítással rendelkezik 2 vagy 4 darabba elhasítja. A hasított fát egy szállítószalag, amely elektromos meghajtású (12 Voltos csörlőmotorral meghajtott), 3 méterre elszállítja 1,5 méter magasságra. Fűrészeléskor a méter fát egy sűrített levegős munkahenger szorítja le, a fűrészelés előtolása hidraulikával működik.

2. A 25 cm-nél nagyobb fákat, egy hidraulikával működő emelő berendezés emeli fel a hosszhasító munkahengerhez, melynek lökethossza 1200 mm. Az így hasított fák egy asztalra csúsznak, melyről könnyen folytatható az egyes részegységben a fűrészelés és hasítás.

A két részegység egyszerre nem használható baleset megelőzés miatt.

További képeket, videót küldök kérésre.
Irányár: 2.8 millió Ft

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Balatonfenyves
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Tűzifa
 
Eddig megtekintették 2976 alkalommal

Agrár rovaton belül a(z) "ELADÓ TÜZIFA KÉSZÍTŐ GÉP - FAHASÍTÓ, FŰRÉSZELŐ GÉP" című hirdetést látja. (fent)