Betöltés...

Demizson Üvegballon 54L Ambrosio 54 Literes Üvegballon Levehető Műanyag Burkolattal

Ár: 10.990 Ft


Demizson
Olasz gyártású üveg demizson, levehető műanyagkosaras borítással. Demizsonüveg fehér, áttetsző, a ballonszáj vastag. A törés védelmet a leszedhető kétrészes műanyag kosár biztosítja. A kosár színe a képen látható sötét színű. Az üvegballonhoz szállításvédő kupakot adunk. A demizson műanyag ruhája leszedhető.


 


Üvegballon adatok


 


Űrtartalom: 54 liter
Magasság: 62 cm
Üvegszáj átmérő: 5 cm
Legnagyobb átmérő: 53 cm
Tömeg: 8,52 kg
Élelmiszeripari minőségű.



Üveg demizson infó 


 


Ajánlott termékek: dugó, tisztító eszközök és szerek


Lásd: Kiegészítők

Az üveget Olaszországban Ambrosio gyártja. Könnyített és terhelhető üvegballont feltöltés előtt meg kell tisztítani és ellenőrizze, hogy a demizson nincs megrepedve. 


Kertészeti és borászati demizsonok

 

A kertészetben és a borászatban használt demizsonok olyan üvegedények, amelyeket általában az élelmiszer- és italiparban használnak folyadékok tárolására és erjesztésére. Ezek a nagy űrtartalmú, zárt üveg vagy műanyag edények különösen hasznosak lehetnek a házi borászok és kertészek számára. A demizsonokat általában üvegből vagy műanyagból készítik, és rendelkezhetnek lezárt dugóval vagy cserélhető szellőzőkkel. Az üvegből készült demizsonok általában áttetszőek, így lehetővé teszik a tartalom vizuális ellenőrzését, míg a műanyag demizsonok lehetnek áttetszők vagy színesek.

A kertészetben a demizsonokat gyakran használják a növények szaporításához és az apró palánták neveléséhez. Az üvegdemizsonok kiválóan alkalmasak a gyökerek és a hajtások megfigyelésére, valamint a megfelelő hőmérséklet és páratartalom fenntartására a növények számára. A demizsonokban a kertészek gyakran készítenek szaporítási hajtásokat és vízbe helyezik őket, hogy elősegítsék a gyökerek kialakulását. Ez egy hatékony módszer a növények szaporítására, mielőtt kiültetnék őket a kertbe vagy más tartályokba.

A borászatban a demizsonok nagyon fontos szerepet játszanak a bor készítésében. A frissen szüretelt szőlőt a demizsonokban erjesztik, hogy a cukrok átalakuljanak alkohollá. Az erjedés során a demizsonok lezárható dugóval rendelkeznek, ami lehetővé teszi a kiengedett gázok távozását, miközben megakadályozzák a levegő bejutását. Ez az erjesztési folyamatot és a bor minőségét segíti elő. A demizsonok általában nagyobb űrtartalmú, így több szőlőt és mustot tudnak befogadni, mint a kisebb palackok vagy hordók. A demizsonok segítségével a kertészek és borászok megőrizhetik és fejleszthetik növényeik és boruk minőségét. A demizsonok nagy előnye, hogy jól zárhatók, így minimalizálják a levegő és a külső környezeti hatások bejutását, ami fontos a megfelelő erjesztés, érlelés és tárolás során. A kertészetben a demizsonokban történő szaporítás lehetővé teszi a gyökerek fejlődésének és a növények erősödésének figyelemmel kísérését. Az üvegdemizsonok átlátszósága lehetővé teszi a gyökerek vizuális megfigyelését anélkül, hogy megzavarná a növények fejlődését. Ezenkívül a demizsonok nagyobb térfogata lehetővé teszi, hogy több növényt helyezzenek el benne, ami hatékonyabbá teszi a szaporítási folyamatot. A borászatban a demizsonokban történő erjesztés és érlelés fontos szakaszok a bor készítésében. A demizsonok lehetővé teszik a szőlőlé és must megfelelő kezelését és fermentációját. Az erjesztés során a demizsonok zárt szerkezete lehetővé teszi a felszabaduló gázok távozását, miközben megakadályozza a levegő bejutását, ami elősegíti a megfelelő erjedési folyamatot és a kívánt bor íz és minőség kialakulását.

Az érlelés során a demizsonok lehetővé teszik a bor hosszabb ideig tartó tárolását, amely során a bor íze és karaktere kifejlődhet. Fontos megjegyezni, hogy a demizsonokat megfelelően kell tisztítani és fertőtleníteni minden használat előtt, hogy elkerüljük a kórokozók és a nem kívánt mikroorganizmusok bejutását és elszaporodását. A demizsonok gondozása és karbantartása kulcsfontosságú a hatékony és biztonságos használat érdekében. A demizsonokat gyakran választják a kertészek és borászok, mert praktikusak és könnyen kezelhetők. A kertészetben a demizsonok lehetővé teszik a növények védelmét és a különböző kertészeti eljárások könnyebb végrehajtását. Például a demizsonokban könnyen lehet elvégezni a vízgyökerezést vagy a hidroponikus növénytermesztést, ahol a növények vízben vagy tápanyagoldatban fejlődnek. A demizsonoknak számos előnye van a borászatban is. A borászok gyakran használják őket a borok kisüzemi előállításához vagy a különböző kísérletekhez. A demizsonokban a borászok könnyedén ellenőrizhetik az erjedés  olyamatát és a bor minőségét, mivel átlátszóak és zárhatók. Emellett a demizsonok könnyen hordozhatók, ami lehetővé teszi a borászok számára, hogy a bort a megfelelő hőmérsékleten és környezeti feltételek mellett tárolják és érleljék. A demizsonok számos méretben és kapacitásban elérhetők, így alkalmazkodhatnak a különböző igényekhez. Kisebb  demizsonok ideálisak lehetnek otthoni használatra vagy kisüzemi borászatok számára, míg nagyobb demizsonok a nagyobb mennyiségű folyadék tárolására és erjesztésére alkalmasak. 

Összességében a kertészetben és borászatban használt demizsonok sokoldalú eszközök, amelyek lehetővé teszik a folyadékok tárolását, erjesztését és érlelését. Kiváló minőségű növények neveléséhez és kiváló ízű borok előállításához elengedhetetlenek.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.06
Eddig megtekintették 74 alkalommal

Agrár rovaton belül a(z) "Demizson Üvegballon 54L Ambrosio 54 Literes Üvegballon Levehető Műanyag Burkolattal" című hirdetést látja. (fent)